Bayburt'ta oto lastikçilerin en yoğun günleri

Bayburt'ta kar düşünce araç sahibi vatandaşlar soluğu oto lastikçilerde aldı. Oto lastikçiler sezonun en yoğun günlerini yaşıyor. 

Bayburt'ta oto lastikçilerin en yoğun günleri

Bayburt Postası - Zorunlu kış lastiği uygulamasını beklemeyen Bayburtlu sürücüler, oto lastik dükkanlarının önünde uzun kuyruklar oluşturdular. Sabahın erken saatlerinde mesaiye koyulan ustalar, gece geç saatlere kadar bir yandan lastik değişimi yapıyorlar, bir yandan da araçların kış mevsimi öncesi kontrollerini gerçekleştiriyorlar. 

Lastik değişim fiyatları 250 lira ile 500 lira arasında değişiyor 

Uzun yıllardır oto lastikçilik yapan Yusuf Göksal isimli usta, lastik değişim fiyatlarının aracın modeline, büyüklüğüne göre değişiklik gösterdiğini belirterek, fiyatların 250 ile 500 lira arasında olduğunu söyledi. Sürücülere kar yağışını beklemeden kışlık lastiklerini bir an önce değiştirmesi çağrısında bulunan Göksal, "Kış mevsimi yaklaştığından dolayı dükkanımızda çok ciddi yoğunluk var. Normalde 1 Aralık 2023 tarihinde lastikleri değiştirmeye başlıyoruz ama Bayburt'ta mevsim şartları anormal seyrettiğinden ötürü her an kar yağışı olabilir, müşterilerimizde bunu bildiğinden akın etmeye başladılar. Biz de personellerimizle hep bir elden müşterilerimize hizmet etmek için canla, başla çalışıyoruz. Lastik değişim ücretleri  250 liradan başlıyor, aracın modeline, büyüklüğüne göre bu fiyat 500 liraya kadar çıkabiliyor" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.