Trabzon’da Bayburt rüzgarı esti

Hafta sonu komşu ilimiz Trabzon’da adeta Bayburt rüzgarı esti. Trabzon Bayburtlular Derneği’nin düzenlediği gece siyaset, akademisyen ve iş adamı dünyasının ünlü simalarını bir araya getirdi. Geceye başta Bayburt Valisi Kerem Al olmak üzere, Bayburt Belediye Başkanı H.Ali Polat, Bayburt İl Emniyet Müdürü Burhan Gümüş, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak, Trabzon Türk Ocağı Başkanı Prof. Dr. M. Kerim Arslan ve her iki ilin sivil toplum örgütleri katıldı. Bakan Faruk Nafiz Özak, Bayburt Milletvekilleri Ülkü Güney, Fetani Battal, Trabzon milletvekilleri Asım Aykan, Süleyman Latif Yunusoğlu, Trabzon eski Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu’nu kutlama mesajı çektiği gecenin açılış konuşmasını Dernek Başkanı Yrd. Doç. Dr. Şeref Oruç yaptı. Başkan Oruç, şunları söyledi:

Trabzon’da Bayburt rüzgarı esti

Yüzbaşı Şehit Agah İlköğretim Okulu halk oyunları ekibi ilgi ile izlendiHafta sonu komşu ilimiz Trabzon’da adeta Bayburt rüzgarı esti. Trabzon Bayburtlular Derneği’nin düzenlediği gece siyaset, akademisyen ve iş adamı dünyasının ünlü simalarını bir araya getirdi. Geceye başta Bayburt Valisi Kerem Al olmak üzere, Bayburt Belediye Başkanı H.Ali Polat, Bayburt İl Emniyet Müdürü Burhan Gümüş, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak, Trabzon Türk Ocağı Başkanı Prof. Dr. M. Kerim Arslan ve her iki ilin sivil toplum örgütleri katıldı. Bakan Faruk Nafiz Özak, Bayburt Milletvekilleri Ülkü Güney, Fetani Battal, Trabzon milletvekilleri Asım Aykan, Süleyman Latif Yunusoğlu, Trabzon eski Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu’nu kutlama mesajı çektiği gecenin açılış konuşmasını Dernek Başkanı Yrd. Doç. Dr. Şeref Oruç yaptı. Başkan Oruç, şunları söyledi:

Bayburt Tiyatro ekibi “Aşk Olsun” adlı oyunla bu kez de Trabzon’u fethetti“Bugün derneğimizin 19. kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Kurucu başkan ve yönetimi olmak üzere, 19 yılda görev almış tüm yöneticilere ve derneğimizin bu günlere gelmesinde emeği geçen tüm hemşerilerimize Bayburtlular adına teşekkür ediyorum.

Bizler Trabzon’da yaşayan Bayburtlular olarak Trabzon’un her noktasında varız. Dolayısıyla bu bölgede yapılacak her türlü yatırımda; belediyeden tutun, devletin ve özel müteşebbisin yapacağı yatırımlara kadar, dolaylı yoldan değil doğrudan ilgilenmekteyiz. Yılmadan, usanmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz.” (Yrd. Doç. Dr. Şeref Oruç’un gecede yaptığı konuşmanın önemli ve çarpıcı ayrıntıları...)

İlgi ile izlenen bir diğer gösteriyi ise Araklı Halk Oyunları ekibi sunduTrabzon Bayburtlular Derneği tarafından kurulan Halk Müziği Korosu birbirinden güzel eserleri seslendirdi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gece siyaset, akademisyen ve iş adamı dünyasının ünlü simalarını bir araya getirdiKaradeniz Teknik Üniversitesi kampüs alanında bulunan Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen gecede Araklı Halk Oyunları doyumsuz bir gösteri sundu. Gecede başka bir coşkuya sebep olan ekip ise son yıllarda aldığı derecelerle adından sıkça söz ettiren Yüzbaşı Şehit Agah İlköğretim Okulu’nun halk oyunları ekibi oldu. Gecede sadece halk oyunları yoktu. Trabzon Bayburtlular Derneği tarafından kurulan Halk Müziği Korosu birbirinden güzel eserleri seslendirdi. Bayburt Tiyatro ekibi ise “Aşk Olsun” adlı oyunla bu kez de Trabzon’u fethetti. Bu özel gece Yüzbaşı Şehit Agah İlköğretim Okulu öğrencilerinin, yaptıkları Ebru tabloları Dernek Başkanı Şeref Oruç’a takdim etmeleri ile son buldu.

Yard. Doç. Dr. Şeref Oruç: "Birileri bir şeyler yapıyor, kafalar karıştırılıyor"

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.