“Şehit Ailelerimize ve Gazilerimize ne yapsak azdır”

Bayburt Postası - Bayburt Valiliği, Şehit ve Gazi Ailelerine iftar yemeği verdi. Bayburt Konağı’nda verilen yemeğe Vali Kerem Al, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Garnizon Komutanı Alb. Faruk Kayadere, Jandarma Alay Komutanı Alb. Halil Uysal, Emniyet Müdürü Mesut İnce, Daire Amirleri, Şehit ve Gazi Aileri Dayanışma Derneği Başkanı Haluk Akkoyunlu, Şehit ve Gazilerimizin aileleri ve basın mensupları katıldı. Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Haluk Akkoyunlu iftar sonrası yaptığı konuşmada, şunları söyledi:  

“Şehit Ailelerimize ve Gazilerimize ne yapsak azdır”

Vali Al, Şehit ailelerimize ve Gazilerimize ne yapsak azdır, dediBayburt Postası - Bayburt Valiliği, Şehit ve Gazi Ailelerine iftar yemeği verdi. Bayburt Konağı’nda verilen yemeğe Vali Kerem Al, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Garnizon Komutanı Alb. Faruk Kayadere, Jandarma Alay Komutanı Alb. Halil Uysal, Emniyet Müdürü Mesut İnce, Daire Amirleri, Şehit ve Gazi Aileri Dayanışma Derneği Başkanı Haluk Akkoyunlu, Şehit ve Gazilerimizin aileleri ve basın mensupları katıldı. Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Haluk Akkoyunlu iftar sonrası yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

 

“Bayburt’ta göreve başladığı günden itibaren bizleri yalnız bırakmayan, evlerimize gelerek bizleri evimizde ziyaret ederek derdimizle dertlenen Valimiz Kerem Al’a huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Yine bugün burada bu güzel iftar yemeğiyle hepimizi buluşturan Valimiz Kerem Al’a, bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanımıza, Garnizon Komutanımıza, Jandarma Alay Komutanımıza, Daire Amirlerimize ve değerli misafirlerimize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.”

Vali Kerem Al ise Şehit ve Gazi Ailelerine hitaben yapmış olduğu konuşmada duygularını şöyle dile getirdi:  

“Şehit ailelerimize ve Kahraman Gazilerimize ne yapsak azdır. Onlara olan görevimizi tam yapmanın huzurunu yaşadığımızı söyleyemem. Zaman zaman birlikte olduk ama gönlümüz daha çok birlikte olmayı arzu ediyor. Bu akşam buraya gelerek bizimle birlikte olduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Fırsat buldukça beraber olacağız. Bir takım ihtiyaçlarınızı sıkıntılarınızı sizlerin ağzından duymak istiyorum. Bu güzel akşamda sözü fazla uzatmadan bundan sonraki yaşamınızda huzur ve mutluluk diliyorum. Şikayetlerinizi ve herhangi bir ihtiyacınızı bizzat bana söylerseniz memnun kalacağımı ifade etmek istiyor, hepinize hayırlı akşamlar diliyorum.”

İftar yemeği, İl Müftüsü Peyami Güngör’ün yapmış olduğu duayla son buldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.