Hayırhah eller mesaide…

Bayburt Postası -  Mahalle derneklerinin görevi sadece aidat toplayıp, cenazelerde oda giderlerini karşılamakla sınırlı kalmıyor. “Aynı zamanda muhtarla birlikte mahalledeki ihtiyaçlı aileleri belirleyip, onların her türlü ihtiyaçlarını karşılamakla da yükümlüdür” diyor Seddar Saka… Saka Bayburt’un Tuzcuzade Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı. Her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaçlı ailelere dağıtılmak üzere Ramazan kumanyalarının dağıtılması için hazırlıklar tamamlandı. Konu ile ilgili Bayburt Postası’na açıklamada bulunan Dernek Başkanı Seddar Saka, şunları söyledi:

Hayırhah eller mesaide…

Hayırhah eller mesaide…Bayburt Postası -  Mahalle derneklerinin görevi sadece aidat toplayıp, cenazelerde oda giderlerini karşılamakla sınırlı kalmıyor. “Aynı zamanda muhtarla birlikte mahalledeki ihtiyaçlı aileleri belirleyip, onların her türlü ihtiyaçlarını karşılamakla da yükümlüdür” diyor Seddar Saka… Saka Bayburt’un Tuzcuzade Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı. Her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaçlı ailelere dağıtılmak üzere Ramazan kumanyalarının dağıtılması için hazırlıklar tamamlandı. Konu ile ilgili Bayburt Postası’na açıklamada bulunan Dernek Başkanı Seddar Saka, şunları söyledi:

 

“Her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaçlı ailelere yapacağımız yardım için hazırlıkları tamamladık. Dernek yönetim kurulu üyeleri ve mahallemizin muhtarı Yusuf Öztuna ve Galer Camisi’nin eski İmam Hatibi Tevhik İmamoğlu ile beraber belirlediğimiz ailelere yardımlar verilecektir. 3.500.00 TL tutarındaki erzaklar 100 aileye dağıtılacak. Bu erzakların finansmanı ise mahallemizin hayırsever bir işadamı.”

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.