Bayramda ekmek kuyruğu çileden çıkardı

Neredeyse her adım başı fırın bulunan Bayburt’ta, bayram öncesi oluşan ekmek kuyrukları vatandaşları çileden çıkardı. Bayram tatiline giriyor olmanın rehavetinden olsa gerek, bir çok fırının kapılarını açmaması ve sadece birkaç fırının çalışıyor olması nedeniyle uzayan kuyruklar, vatandaşlar tarafından “zulüm” olarak yorumlandı. Geç saatlere kadar uzun kuyruklarda beklemek zorunda kalan bayan ve çocuklara değinen bazı vatandaşlarımız, bu ayıba bir son verilmesini istedi.  

Bayramda ekmek kuyruğu çileden çıkardı

Bayramda ekmek kuyruğu çileden çıkardı...Neredeyse her adım başı fırın bulunan Bayburt’ta, bayram öncesi oluşan ekmek kuyrukları vatandaşları çileden çıkardı. Bayram tatiline giriyor olmanın rehavetinden olsa gerek, bir çok fırının kapılarını açmaması ve sadece birkaç fırının çalışıyor olması nedeniyle uzayan kuyruklar, vatandaşlar tarafından “zulüm” olarak yorumlandı. Geç saatlere kadar uzun kuyruklarda beklemek zorunda kalan bayan ve çocuklara değinen bazı vatandaşlarımız, bu ayıba bir son verilmesini istedi.

 

Esnaf odalarını ve idarecileri bu konuda çözüm üretmeye davet eden kuyrukzedeler, basit görünen ama çözülmeyen bu sorunlar nedeniyle Bayburt imajının olumsuz etkilendiğini söyledi. Bu görüntülerin Bayburt’a yakışmadığının altını çizen vatandaşlar, “üniversite kuruldu, 8 vali, 4 belediye başkanı değişti ama hala esnafın bir çoğu kalıplaşmış zihniyetle yaşıyor” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.