“Bartın’da Bayburtluların temsilcisi olacağım”

Üç yıldır ilimizde görev yapan Emniyet Müdürü Burhan Gümüş, bugün bir yazılı açıklama yaparak Bayburtlulara veda etti. Bu akşam Öğretmenevi’nde vereceği yemek ile Bayburt’ta ki anılarını sonlandıracak olan Gümüş, artık Bartın’ın emniyet ve güvenliği için çalışacak. Yeni kararname ile Bartın’a atanan Emniyet Müdürü Burhan Gümüş, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “18 Haziran 2009 tarihinde Bartın iline atanmam nedeniyle önümüzdeki günlerde yeni yerimde göreve başlamak üzere ayrılacağım. Üç yılın üzerinde görev yaptığım, Bayburt’umuz da her zaman Bayburt insanının dostluğunu, yardımseverliğini, hoşgörüsünü Emniyet Müdürlüğü olarak yanımızda hissettik. Bütün bunlar hizmet aşkımızı daha da yükseltti. Bu ilgiden dolayı gerek Bayburt’ta gerekse dışında olan tüm Bayburtlulara teşekkür ederim.

“Bartın’da Bayburtluların temsilcisi olacağım”

Emniyet Müdürü Burhan Gümüş, Bayburt'a veda ediyorÜç yıldır ilimizde görev yapan Emniyet Müdürü Burhan Gümüş, bugün bir yazılı açıklama yaparak Bayburtlulara veda etti. Bu akşam Öğretmenevi’nde vereceği yemek ile Bayburt’ta ki anılarını sonlandıracak olan Gümüş, artık Bartın’ın emniyet ve güvenliği için çalışacak. Yeni kararname ile Bartın’a atanan Emniyet Müdürü Burhan Gümüş, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “18 Haziran 2009 tarihinde Bartın iline atanmam nedeniyle önümüzdeki günlerde yeni yerimde göreve başlamak üzere ayrılacağım. Üç yılın üzerinde görev yaptığım, Bayburt’umuz da her zaman Bayburt insanının dostluğunu, yardımseverliğini, hoşgörüsünü Emniyet Müdürlüğü olarak yanımızda hissettik. Bütün bunlar hizmet aşkımızı daha da yükseltti. Bu ilgiden dolayı gerek Bayburt’ta gerekse dışında olan tüm Bayburtlulara teşekkür ederim.

Aynı hassasiyeti yeni Emniyet Müdürümüze de göstereceklerine inanıyorum. Bartın’da da Bayburtluların temsilcisi olacağım. Orada da tüm Bayburtluların bir evi olacaktır. Bu vesileyle tüm Bayburtlulara veda ederken, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Burhan Gümüş
Bayburt İl Emniyet Müdürü”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.