Baharı karşılayanlar arasında Vali Al da vardı

Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bilimleri Bölümü, ilkbaharı Türk Sanat Müziği konseriyle karşıladı. Üniversite Kültür Merkezi A salonunda düzenlenen konserde, Şef Yrd. Doç. Dr. Serhat Yener’in yönettiği koro, beraber ve solo şarkılar seslendirdi. Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bilimleri Bölümü’nün her yılsonu öğrenciler ve öğretim görevlileri ile birlikte düzenlemiş olduğu konser öncesinde bir konuşma yapan Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemalettin Yiğiter, sanatsal etkinlikler kapsamında fakülte olarak her geçen gün daha güzel organizasyonlar gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.  

Baharı karşılayanlar arasında Vali Al da vardı

İlkbahar Türk Sanat Müziği konseriyle karşılandıAtatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bilimleri Bölümü, ilkbaharı Türk Sanat Müziği konseriyle karşıladı. Üniversite Kültür Merkezi A salonunda düzenlenen konserde, Şef Yrd. Doç. Dr. Serhat Yener’in yönettiği koro, beraber ve solo şarkılar seslendirdi. Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bilimleri Bölümü’nün her yılsonu öğrenciler ve öğretim görevlileri ile birlikte düzenlemiş olduğu konser öncesinde bir konuşma yapan Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemalettin Yiğiter, sanatsal etkinlikler kapsamında fakülte olarak her geçen gün daha güzel organizasyonlar gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

 

A.Ü. GSF MARKA OLDU

Prof. Dr. Yiğiter, söz konusu konser için öğretim üyeleri ve öğrencilerin büyük emek sarfettiklerini kaydederek, emeği geçenlere teşekkür etti. Güzel Sanatlar Fakültesi’nin, sadece müzik alanında değil, güzel sanatların tüm alanlarında kayda değer çalışmalar yaptığına dikkat çeken Yiğiter, “Fakültemiz, hem üniversitemizin, hem de güzel sanatlar fakültelerinin arasından farkıyla sıyrılıp çıkma konusunda büyük çaba göstermektedir.” diye konuştu.

Daha sonra sahneye çıkan öğrenci ve öğretim görevlilerinden oluşan koro, seslendirdikleri birbirinden güzel Türk Sanat Müziği eserleriyle katılımcılardan yoğun alkış aldı.

KONSERİ İZLEYENLER ARASINDA VALİ KEREM AL DA VARDI

Konseri Erzurum Valisi Sami Bulut, Bayburt Valisi Kerem Al, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, rektör yardımcıları, öğretim üyeleri, çok sayıda öğrenci ve yakınları izledi. Üniversite dışından katılımın da büyük olduğu konserde, sevilen Türk Sanat Müziği ezgileri seslendirildi. Üniversite öğrencileri ve konseri izleyen vatandaşlar, Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bilimleri Bölümü’nün, adına yakışır bir konser organize ettiğini belirterek, bölümde görevli öğretim üyeleri ve öğrencilerini tebrik ettiklerini dile getirdiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.