Şentürk: “Aydıntepeli en iyisine layıktır”

Bayburt merkezde yaşanan seçim heyecanının bir benzeri de ilçe ve belde belediyelerinde yaşanıyor. Her geçen gün heyecanın kat be kat arttığı yerlerden biri de Aydıntepe ilçemiz. MHP Aydıntepe Belediye Başkan Adayı Dahir Şentürk, yaşanan bu seçim arafesinde çeşitli açıklamalarda bulundu. "Aydıntepeli, hizmetlerin en iyisine layıktır” diyen Dahir Şentürk, sözlerini şöyle sürdürdü:  “En iyiyi verecek hizmette, üç hilal altında hizmet verecek belediyelerde mevcuttur. Bu inançla, inandığımız değerler, yaptığımız ve yapacağımız projeler ve kuracağımız ekiple bu göreve, Aydıntepe’ye layık olmaya çalışacağız.  

Şentürk: “Aydıntepeli en iyisine layıktır”

MHP Aydıntepe Belediye Başkan Adayı Dahir ŞentürkBayburt merkezde yaşanan seçim heyecanının bir benzeri de ilçe ve belde belediyelerinde yaşanıyor. Her geçen gün heyecanın kat be kat arttığı yerlerden biri de Aydıntepe ilçemiz. MHP Aydıntepe Belediye Başkan Adayı Dahir Şentürk, yaşanan bu seçim arafesinde çeşitli açıklamalarda bulundu. "Aydıntepeli, hizmetlerin en iyisine layıktır” diyen Dahir Şentürk, sözlerini şöyle sürdürdü:  “En iyiyi verecek hizmette, üç hilal altında hizmet verecek belediyelerde mevcuttur. Bu inançla, inandığımız değerler, yaptığımız ve yapacağımız projeler ve kuracağımız ekiple bu göreve, Aydıntepe’ye layık olmaya çalışacağız.

 

Aydıntepe de yaşayan biri olarak geleceğin modern ve yaşanabilir Aydıntepe’sini gelecek nesillere ulaştırmak için hizmete talibiz. Gönlümüzün ve belediyemizin kapılarını herkese açarak tarafsız dürüst ve adilane bir belediye olacağız.

Projelerimiz şunlardır:

* Yeni su kaynaklarıyla şebeke desteklenerek suyun 24 saat kesintisiz akıtılması ve halkımızın cazibeli su takviyeleriyle daha ucuz su kullanmalarının sağlanması.
* İlçemizin kanalizasyon şebekesi bulunmayan semtlerinin kanalizasyon sorununun en kısa zamanda giderilmesi ve mevcut kanalizasyon projelerinin desteklenmesi sağlanacaktır.
* İlçemizde daha önce yapıldığı şekilde haftalık hayvan pazarının cazibeli hale getirilerek hayvancılık projeleri desteklenece ve yeni bir pazar yeri yapılarak halkımızın hizmetine sunulacaktır.
* Sebze ve halk pazarı yeri ihtiyacımızı karşılayacak bir alan kurarak, pazarın daha canlı ve etkin hale getirilmesini sağlayacağız.
* TOKİ ile iş birliği yaparak ilçemize sosyal konutların yapılmasını sağlayacağız.
* Gerekli alt yapıyı tamamlayarak ilçemizin ihtiyacı olan enerjiyi rüzgarla sağlayacağız.
* Gölet projesini devam ettirerek, yayla turizmini canlandıracağız.
* İlçemizde bulunan ana kanalın beton içerisine alınması ve çiftçilerimizin daha ucuz su kullanılması sağlanacaktır.
* İlçemizde bulunan amatör spor kulübünün desteklenmesi, kapalı spor salonunun yapılmasının sağlanması ve gençlerin spora olan ilgilerinin artırılması amacıyla gerekli girişimlerin yapılması sağlanacaktır.
* Çocuk oyun alanlarının her mahalleye düzenli bir şekilde yapılması, ağaçlandırmaya devam edilmesi sağlanacaktır.
* İlçemize fakültenin (Yüksek Okul) gelmesi için girişimler yapılacak, üniversiteyi kazanan öğrencilerimizi desteklemek ve iyi bir ortamda okumaları sağlanacaktır.
* İlçemizde bulunmayan ve ihtiyaç duyulan elektronik kantarın yapımı sağlanacaktır.
* İlçemizde cenaze işleri daha düzenli olarak yapılacak, mahalle odalarının ihtiyacı olan yemek ve hizmetler için aşçı temin edilecek. İhtiyaç duyulan cenaze arabası en kısa zamanda temin edilerek halkımızın hizmetine sunulacak. Yeni bir mezarlık yeri temin edilerek düzenli bir mezar ilçemize kazandırılacaktır. Halkımızın hizmetine sunulmak üzere ambulans alınacak ve halkımızın hastanelere daha kolay ulaşması sağlanacaktır.
*Arazi yollarının, ilgili kurumlarla görüşmeler yapılarak yapılması sağlanacaktır.
* Yeraltı şehrinin tanıtılması için girişimler yapılarak, ilçemizde turizm potansiyelinin artırılması sağlanacaktır.
* İhtiyaçlı aileler tespit edilerek sosyal yardımlar yapılacaktır. 

Dahir Şentürk kimdir?

1963 yılında Bayburt ilinde doğdu. İlk ve orta okulu Aydıntepe ilçesinde, lise öğrenimini ise Bayburt Endüstri Meslek Lisesinde tamamladı. Aydıntepe İlçesinde M.H.P. İlçe Başkanlığında uzun yıllar görev yaptı. Evli ve üç çocuk babası olan Dahir Şentürk, ticaretle uğraşmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.