Pekmezci: “Siyasetteki çirkinlikler nedeniyle aday gösterilmedim”

1999 Mahalli Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Bayburt Belediye Başkanı olarak seçilen ve beş yıl bu görevde bulunan Hükmü Pekmezci, 2004 Mahalli Seçimlerinde yeniden Belediye Başkan adayı olmuş ve dokuz oyla kaybetmişti.Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt Belediye Başkan adayının İdris Aydın olarak açıklanmasının ardından partisinden istifa eden Hükmü Pekmezci, istifası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Konu ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Pekmezci, MHP’deki çok değerli arkadaşlarına teşekkür ettiğini belirterek “beni anlayışla karşılayacaklarına inanıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Pekmezci: “Siyasetteki çirkinlikler nedeniyle aday gösterilmedim”

Pekmezci: “Siyasetteki çirkinlikler nedeniyle aday gösterilmedim”

1999 Mahalli Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Bayburt Belediye Başkanı olarak seçilen ve beş yıl bu görevde bulunan Hükmü Pekmezci, 2004 Mahalli Seçimlerinde yeniden Belediye Başkan adayı olmuş ve dokuz oyla kaybetmişti.

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt Belediye Başkan adayının İdris Aydın olarak açıklanmasının ardından partisinden istifa eden Hükmü Pekmezci, istifası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Konu ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Pekmezci, MHP’deki çok değerli arkadaşlarına teşekkür ettiğini belirterek “beni anlayışla karşılayacaklarına inanıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Aday adaylığı sürecine de değinen Pekmezci, şunları söyledi:

“2004 Yerel Seçimlerinden sonra yeniden hemşerilerimle beraber; onların iyi ve kötü günlerinde birlikte dertlerini paylaşarak, kan kaybeden ve tükenen bir şehrin ızdırabına ortak olma adına yeniden MHP’den Belediye Başkanı aday adayı oldum. Bayburt halkının yüksek teveccühleri sayesinde yapılan anketlerde ilk sırada yer almama rağmen, siyasetteki çirkinlikler nedeniyle aday gösterilmediğim için partimden istifa etmiş bulunuyorum. Bayburt’a yapılacak her türlü hizmette yine hemşerilerimle birlikte olacağım.”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.