Bayburt’tan Türkiye’ye örnek fotoğraf: Tüm adaylar bir arada

İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye’ye dalga dalga yayılan seçim rezaletlerine dün Bayburt’ta çekilen bir fotoğrafla adeta tokat atıldı. Şantajların, suçlamaların, hakaretlerin, iftiraların konuşulduğu, ahlak ve etik davranışların unutulduğu, insani değerlerimizin yozlaştırıldığı ve gitgide başkalaştığımız şu günlerde dileriz bu fotoğraf tüm Türkiye’ye örnek olur. Yarın yine beraber yaşayacağımızı unutan, koltuk ve makam için her şeyin mübah olduğunu sanan ve artık bu durumu kanıksayan tüm lider, aday ve siyasetçileri kınıyor, Bayburt’ta yaşanan bu özel tabloyu gururla sunuyoruz.

Bayburt’tan Türkiye’ye örnek fotoğraf: Tüm adaylar bir arada

Bayburt’tan Türkiye’ye örnek fotoğrafİstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye’ye dalga dalga yayılan seçim rezaletlerine dün Bayburt’ta çekilen bir fotoğrafla adeta tokat atıldı. Şantajların, suçlamaların, hakaretlerin, iftiraların konuşulduğu, ahlak ve etik davranışların unutulduğu, insani değerlerimizin yozlaştırıldığı ve gitgide başkalaştığımız şu günlerde dileriz bu fotoğraf tüm Türkiye’ye örnek olur. Yarın yine beraber yaşayacağımızı unutan, koltuk ve makam için her şeyin mübah olduğunu sanan ve artık bu durumu kanıksayan tüm lider, aday ve siyasetçileri kınıyor, Bayburt’ta yaşanan bu özel tabloyu gururla sunuyoruz.

Adayların birbirleri ile televizyonda bile buluşmaya yanaşmadığı bir ortamda Bayburt Belediye Başkan adayları ve parti il başkanları sabah kahvaltısında buluşarak Bayburt’un geleceğini konuştu. Babaocağına, 21 Şubat nedeniyle nazik bir ziyaret gerçekleştiren Bayburt Eğitim ve Hizmet Vakfı Başkanı Dr. Şahap Kavcıoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen bu toplantı, Türkiye’nin özlediği bir tabloyu ortaya koydu.

İşte kahvaltıda buluşan isimler: AKP İl Başkanı Bünyamin Özbek ve Belediye Başkan Adayı H. Ali Polat, MHP İl Başkanı Bekir Kasap ve Belediye Başkan Adayı İdris Aydın, SP İl Başkanı Suphi Kılbaş ve Belediye Başkan Adayı Lütfü Bölen, CHP İl Başkanı Hasan Türker ve Belediye Başkan Adayı İbrahim Yılmazoğlu ve DP Belediye Başkan Adayı Dursun Ali Emir.

Başkan adayları beraber kahvaltı yaptı ve Bayburt'un geleceğini konuştuBayburt Eğitim Hizmet Vakfı Başkanı Dr. Şahap Kavcıoğlu, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız ve Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı toplantıda Bayburt’un geleceği konuşuldu. Kahvaltılı toplantıda adaylara hitaben bir konuşma yapan Dr. Şahap Kavcıoğlu, özetle şunları söyledi:

“29 Mart Yerel Seçimlerinde, burada ki adaylarımızdan biri seçilecek. Önceliğimiz kesinlikle siyaset gözetmeksizin Bayburt’un, birlik ve beraberliği olmalıdır. Daha önceki dönemlerde biz bunu pek beceremedik. Artık başarmalıyız.

Biz Vakıf olarak istendiğinde her türlü desteğe hazırız. Bu vesile ile adaylarımıza sesleniyorum; biz nasıl ki Bayburt’un İl olmasında ve Fakülte kurulmasında hiçbir grup, cemaat, siyaset gözetmeksizin birlikte hareket etme özverisini gösterdik ise Bayburt’umuzun ekonomik anlamda kalkınıp güçlenmesi içinde aynı duyarlılığı ve birlikteliği göstermek zorundayız. Bu gelecek nesillerimize olan en büyük sorumluluğumuzdur.”

NOT: Dr. Şahap Kavcıoğlu’nun aynı toplantıda yaptığı çarpıcı açıklamalarını Ekonomi\Genel bölümümüzden okuyabilirsiniz.  

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.