Protokolden “Kurban Bayramı” mesajları

Hükümet tarafından açıklanan kamu çalışanlarına yönelik 9 günlük resmi Kurban Bayramı tatilinden sonra bazı özel sektör için de 4 günlük Kurban Bayramı tatili bugün öğleden sonra başladı. Bayram dolayısıyla Bayburt Valisi Kerem Al, Bayburt Belediye Başkanı H. Ali Polat, Bayburt İl Emniyet Müdürü Mesut İnce ve Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu birer kutlama mesajı geçti. Kurban Bayramı nedeniyle birer kutlama mesajı yayınlayan protokol mensupları bayramın huzur ve güven içerisinde geçmesi dileklerini ilettiler.

Protokolden “Kurban Bayramı” mesajları

Protokolden Bayram Mesajları...Hükümet tarafından açıklanan kamu çalışanlarına yönelik 9 günlük resmi Kurban Bayramı tatilinden sonra bazı özel sektör için de 4 günlük Kurban Bayramı tatili bugün öğleden sonra başladı. Bayram dolayısıyla Bayburt Valisi Kerem Al, Bayburt Belediye Başkanı H. Ali Polat, Bayburt İl Emniyet Müdürü Mesut İnce ve Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu birer kutlama mesajı geçti. Kurban Bayramı nedeniyle birer kutlama mesajı yayınlayan protokol mensupları bayramın huzur ve güven içerisinde geçmesi dileklerini ilettiler.

Bizlerde Bayburt Gazeteciler Cemiyeti, Bayburt Postası ve Çoruh’un Doğduğu Yer Gazetesi ailesi adına tüm okurlarımızın Kurban Bayramını kutluyor, bayramın ülkemize, Türk topraklarına ve İslam ülkelerine barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyoruz. İşte o mesajlar:

Toplu hayatımızda önemli bir yere sahip Kurban Bayramının arifesindeyiz. Kültüre, tarihe ve topluma karşı yabancılaşmanın yaşandığı günümüzde bayramlar; yeni köprüler kurulması, var olan köprülerin sağlamlaşması, sevinç ve mutlulukların paylaşılması, kin ve nefret gibi kötü duyguların köreltilmesi, dostluk ve kardeşlik bağlarının pekiştirilmesi için önemli bir fırsattır.
            
Eşsiz bir medeniyet mirasında oturan bizler, bunun gereği olarak, bayramlarda unutulmuş olanı hatırlamak, zor durumda olana el uzatmak, dolayısıyla kimsesize “kimse” olmak zorundayız.
            
Kurban Bayramının birlik ve dirliğimize, millet olma bilincimize vesile olmasını diler, bayramınızı tebrik eder selam ve saygılar sunarım.

Kerem Al
Bayburt Valisi


Bayramlar, Milletçe birlik ve beraberlik içinde olduğumuz, sevginin, saygının, kardeşliğin, sosyal dayanışmanın ön plana çıktığı müstesna günlerimizdendir.

Birlik beraberlik ve kardeşlik gibi manevi değerleri özünde barındıran dinimizin anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı, özellikle "yardımlaşmayı ve paylaşmayı" simgeler. 

Bu vesile ile hemşehrilerimin Kurban  Bayramını en içten duygularımla kutlar, bütün İslam alemine hayırlara vesile olasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.
 
H.Ali POLAT
Bayburt Belediye Başkanı


Yardımlaşma, yakınlaşma ve kardeşlik duygularının anlamlandırıldığı ve perçinlendiği mukaddes Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluk ve esenlikler dilerim.

 

Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu
Bayburt Üniversitesi Rektörü


Milletimiz için büyük bir mutluluk ve coşku kaynağı olan, dayanışmayı ve yardımlaşmayı güçlendiren, birlik ve beraberliğin sürdürülmesine katkıda bulunan, insanları sıkıntı ve kaygılardan uzaklaştırarak ortak duygularda buluşturan bayramlar, birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissettiğimiz müstesna günlerdir.

Bu duygularla, Bayburt halkı ile Teşkilatımızda görev yapan tüm personel ve ailelerinin Kurban Bayramını kutlar, insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesi temennisi ile sevgi ve saygılarımı sunarım.

Mesut İnce
Bayburt İl Emniyet Müdürü

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.