Protokolden bayram ziyareti...

Kurban Bayramı  dolayısıyla bir araya gelen protokol üyeleri, bu yıl Tuzcuzade Mahalle Odası’nda gerçekleştirilen törenin ardından bayram ziyaretlerine çıktı. Program çerçevesinde ilk olarak Bayburt Kapalı Cezaevi’ni ziyaret eden protokol üyeleri, tutuklu ve hükümlüleri ziyaret edip buradakilerle bayramlaştıktan sonra Bayburt Devlet Hastanesi’ne geçerek hastane servislerinde yatan hastalarla bayramlaştı.

Protokolden bayram ziyareti...

Vali Al, bayramın ilk günü doğan bir kız çocuğuna “Rabia” ismini koydu.Kurban Bayramı  dolayısıyla bir araya gelen protokol üyeleri, bu yıl Tuzcuzade Mahalle Odası’nda gerçekleştirilen törenin ardından bayram ziyaretlerine çıktı. Program çerçevesinde ilk olarak Bayburt Kapalı Cezaevi’ni ziyaret eden protokol üyeleri, tutuklu ve hükümlüleri ziyaret edip buradakilerle bayramlaştıktan sonra Bayburt Devlet Hastanesi’ne geçerek hastane servislerinde yatan hastalarla bayramlaştı.

 

Bayburt Kapalı Cezaevi’ne yapılan bayram ziyaretinde protokol üyelerini Cumhuriyet Başsavcısı Mithat Kutanoğlu karşıladı.

Cezaevi bünyesinde yapılan bayramlaşma esnasında tutuklu ve hükümlülerin sorunlarını dinleyen protokol üyeleri, şikayetler arasında yer alan haftada 2 kez banyo ihtiyacının artırılması için imkanlar dahilinde çalışmalar yapılacağını söylediler. 

Bayramlaşma programı kapsamında cezaevi ziyaretinin ardından Bayburt Devlet Hastanesi'ne geçen protokol üyeleri hastane servislerinde yatan hastalarla bayramlaşıp, tek tek ilgilendiler.

Vali Al, hastane ziyaretinde bayramın ilk günü doğan bir kız çocuğuna ailesinin teklifi üzerine “Rabia” ismini koydu. Bayramlaşma programı cezaevi ve hastane ziyaretlerinin ardından İl Jandarma Alay Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ziyaretleriyle son buldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.