Bayburt’tan Samsun’a “Gönül Köprüsü”

Milli Eğitim Bakanlığı'nın organize ettiği "Gönül Köprüsü Projesi" kapsamında 120 öğrenci ve 9 öğretmen Samsun’a hareket etti. Turkcell’in sponsorluğu ile 2 yıldır devam eden “Gönül Köprüsü” projesine Bayburt’tan katılan kafile sabah erken saatlerde yola çıktı. Bayburt kafilesi uğurlanırken kısa bir açıklama yapan Bayburt Milli Eğitim Şube Müdürü Altan Kalkın, “Başarılı öğrencilerimizi bu tatil fırsatıyla ödüllendirmiş olduk. Samsun ilimizin turistik ve tarihi yerlerini gezerek, Bayburt ve Samsun arasındaki gönül köprüsünü oluşturmuş olacağız” dedi.

Bayburt’tan Samsun’a “Gönül Köprüsü”

Bayburt’tan Samsun’a “Gönül Köprüsü”Milli Eğitim Bakanlığı'nın organize ettiği "Gönül Köprüsü Projesi" kapsamında 120 öğrenci ve 9 öğretmen Samsun’a hareket etti. Turkcell’in sponsorluğu ile 2 yıldır devam eden “Gönül Köprüsü” projesine Bayburt’tan katılan kafile sabah erken saatlerde yola çıktı. Bayburt kafilesi uğurlanırken kısa bir açıklama yapan Bayburt Milli Eğitim Şube Müdürü Altan Kalkın, “Başarılı öğrencilerimizi bu tatil fırsatıyla ödüllendirmiş olduk. Samsun ilimizin turistik ve tarihi yerlerini gezerek, Bayburt ve Samsun arasındaki gönül köprüsünü oluşturmuş olacağız” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.