O Ses Türkiye’de jüriyi mest etti!

Yeni ve genç bir ses geliyor. Bayburtlu Alperen Kılıç, O Ses Türkiye adlı yarışmadaki performansıyla dikkat çekti. Ebru Gündeş, Athena Gökhan, Murat Boz ve Hadise’nin jüri üyeliğini yaptığı yarışmada "Gidecek Yerim mi Var" şarkısıyla izleyicilerden büyük beğeni toplayan Alperen Kılıç, jüri üyelerinden de tam not aldı...

O Ses Türkiye’de jüriyi mest etti!

Bayburt Postası - Yeni ve genç bir ses geliyor. Bayburtlu Alperen Kılıç, O Ses Türkiye adlı yarışmadaki performansıyla dikkat çekti. Ebru Gündeş, Athena Gökhan, Murat Boz ve Hadise’nin jüri üyeliğini yaptığı yarışmada "Gidecek Yerim mi Var" şarkısıyla izleyicilerden büyük beğeni toplayan Alperen Kılıç, jüri üyelerinden de tam not aldı.

Star TV’de ekranlara gelen O Ses Türkiye adlı yarışma yeni sezonunda da ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Türkiye’nin gizli kalmış seslerini ortaya çıkaran yarışmanın son bölümüne Alperen Kılıç damga vurdu.

Programda seslendirdiği "Gidecek Yerim mi Var?" şarkısıyla büyük beğeni toplayan Alperen Kılıç’ın aslen Bayburtlu olması hemşehrileri tarafından da ilgi gördü. Yarışmaya İstanbul'dan katıldığını söyleyen Alperen Kılıç müzik ilgisinin aileden geldiğini ve babası sayesinde bağlama çalmayı öğrendiğini anlattı.

Alperen Kılıç, programda seslendirdiği "Gidecek Yerim mi Var?" şarkısı ile tam not aldığı jüri üyelerinden Murat Boz ile programa devam etme kararı aldı. Genç olmasına rağmen müzik bilgisi ve sesiyle O Ses Türkiye’nin en iddialı yarışmacılarından biri olarak gösterilen Alperen Kılıç sosyal medyada büyük bir ilgi gördü.

O Ses Türkiye'nin son bölümünde, Alperen Kılıç'ın seslendirdiği ''Gidecek Yerim mi Var'' adlı şarkıyı dinlemek için tıklayınız.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.