'İkilem' söyledi, Bayburtlu gençler coştu

27.’si düzenlenen Bayburt Uluslararası Dede Korkut Kültür ve Sanat Şölenleri kapsamında gerçekleştirilen dördüncü gün konserlerinde İkilem Grubu sahne performansı ve seslendirdikleri şarkılarla dinleyenlerin beğenisini topladı.

'İkilem' söyledi, Bayburtlu gençler coştu

Bayburt Postası - Etkinlikte ilk olarak ANGORA Halk Oyunları Grubu ve Giresun Belediyesi Halk Oyunları Ekibi sahne aldı.  Giresun ve Ankara halk oyunlarının en güzel örneklerini sergileyen folklor ekipleri büyük alkış aldı. 

Halk oyunlarından sonra sahne sırası Bayburtlu sanatçılar Muhsin Bayburtlu, Sehlan Burak ve Sincanlı Filiz’e geldi. Muhsin Bayburtlu, Sehlan Burak ve Sincanlı Filiz seslendirdikleri birbirinden güzel türkülerle geceye renk kattılar.  

Daha sonra sahneye çıkan ve alternatif pop müziğinin önemli gruplarından İkilem birbirinden güzel şarkılarla Bayburt’u adeta salladı. 

Naci Ahıskalıoğlu’nun sunduğu ve Bayburtluların eğlenceye doyduğu temponun bir an olsun bile düşmediği gece Belediye Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli’nin grubun solistleri Serhat Karan ve Uğur Ateş’e plaket ve çiçek takdim etmesiyle sona erdi. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nivli 10 ay önce

yahu bas bas bağırılıyor kamuda tasarruf hiç kimse uymuyor sağcı belediye kendi sanatcısına sol kendi sanatcısına festival adı altında miliyonlar gidiyor yahu bu paralarla her sene bir iki fakirin konut ihtiyacı giderilir yazıklar olsun sizleri Allaha havale ediyorum