Sevilen sanatçı Ali Kınık, MHP programında sahne aldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) aday tanıtım toplantısı çerçevesinde sahne alan Ali Kınık, Bayburt Kapalı Spor Salonu'nda Bayburtlulara unutulmaz bir gece daha yaşattı.

Sevilen sanatçı Ali Kınık, MHP programında sahne aldı

Bayburt Postası - Yaklaşık 2 saat süren konsere vatandaşların ilgisi yoğun oldu.  

Programda emeği geçenlere teşekkürlerini ileten Kınık, bir parçasını Başkan Pekmezci için seslendirdi. 'Kurtlar Sofrası' isimli şarkısını Başkan Pekmezci'ye armağan eden Kınık'a salonu tıka basa dolduran gençler de hep bir ağızdan eşlik ettiler. 

Konserin ortalarına doğru Kınık'a plaketini Belediye Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli ve MHP İl Başkanı Muharrem Baykal, hediyelerini ise Aydıntepe, Demirözü, Gökçedere, Arpalı belediye başkan adayları takdim etti. 

Pekmezci gecede sahneye çıkarak Kınık'a unutulmaz bir gece yaşattığı için teşekkür etti. Birbirinden güzel parçalarını Bayburtlular için söyleyen Kınık, böylesi coşkulu bir gecede konsere gelerek kendisini yalnız bırakmayan Bayburtlulara şükranlarını sundu. Son parçasını seslendirdikten sonra Bayburtlulara veda eden Kınık, yeniden bir araya gelmenin sözünü vererek, alkışlarla sahneden ayrıldı.

Anahtar Kelimeler:
Ali KınıkHükmü Pekmezci
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bir Bilen 2 ay önce

Arpalı Beleidye Başkanı Sayın Abdurrahman Polattimur AKP'den Belediye Başkan adayı olmaynıca MHP garanti.

Avatar
Bayburt 2 ay önce

Bayburt hükmüyle.devam edecek Allah'ın izniyle