Bayburt'ta Askeri Bandodan '30 Ağustos' Konseri

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla 3. Ordu Komutanlığı Bölge Bandosu Bayburt'ta konser verdi. 

Bayburt'ta Askeri Bandodan '30 Ağustos' Konseri

Bayburt Postası - Saray Bahçesi, Atatürk Anıtı önünde konser veren bando ekibi, Binbaşı Aziz Diker yönetiminde marşlar ve türküler seslendirdi. 

Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ve Garnizon Komutanı Topçu Albay Gürol Akkaya konser öncesi orkestra şefi Bando Binbaşı Aziz Diker'e çiçek takdim ettiler. 

Milli ve manevi duyguların ön plana çıktığı konserde, 7'den 70'e herkesin ezbere bildiği parçalara eşlik eden Bayburtlular, duygulandıklarını belirterek, birbirinden güzel  marş ve türküleri seslendiren bando takımına teşekkür ettiler.  

Konseri ilgiyle takip eden Başkan Pekmezci, emeği geçenlere teşekkürlerini ileterek, "30 Ağustos Zafer Bayramı, milletimizin gönlünde çok farklı bir yere sahip. Bugün buradaki programı halkımız meraklı gözlerle takip ediyorlar. Bu güzel günü yaşama fırsatı veren başta 3. Ordu Komutanımız olmak üzere, tüm yetkililere Bayburt halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.