Yücel'in giremediği listede Erdemir var

AK Parti’den aday adayı olan Bayburtlu siyasetçilerden Derviş Yücel, listeye giremedi. Aynı listede Alim Erdemir 30'uncu sıradan gösterildi.

Yücel'in giremediği listede Erdemir var
Bayburt Postası - İstanbul AK Parti'den milletvekili aday adayı olan Bayburtlu siyasetçilerden Derviş Yücel, listeye giremedi. Geçtiğimiz dönem AK Parti’den 24. Dönem Milletvekili Adayı olan fakat seçilemeyen Yücel, partisinin İstanbul 1. Bölge'den Milletvekili adayı olmak için başvuru yapmıştı.

İstanbul Tuzla’da siyasetçi kimliğiyle dikkat çeken bir isim olan Yücel, Bayburtlu kimliğiyle de öne çıkıyor. Aday adaylık başvurusunun ardından seçim çalışmalarına start veren Yücel’in partisinin 25. Dönem milletvekili aday listesine üst sıralardan girmesi beklenirken, liste dışı kaldı.

Yücel’in yerine Erdemir

Tecrübeli siyasetçi Yücel'in yer alamadığı listeye, Bayburtlu genç isim Alim Erdemir girdi. Erdemir, listede son sıralarda yer bulabildi. 2015 Genel Seçimlerinde Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adayı olmak üzere Pendik Belediyesi’ndeki görevinden istifa eden Bayburtlu genç siyasetçi Alim Erdemir, 31 kişilik listede 30’uncu sırada yer aldı.

Tüm siyasi partilerin vekil çıkarabilmek için en çok önem verdiği illerden biri olan İstanbul’da 1. Bölge’den geçtiğimiz dönem AK Parti 15 vekil çıkarmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.