MHP, Şimşek’i bu defa ilk sıraya koydu

Bayburtlu siyasetçi Gürsel Şimşek, MHP tarafından ilk sıra adayı olarak gösterildi.

MHP, Şimşek’i bu defa ilk sıraya koydu
Bayburt Postası - Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Bayburtlu siyasetçisi Gürsel Şimşek, Edirne Milletvekili adayı oldu. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne Milletvekili adayları belli oldu.

Eski il başkanı ve geçtiğimiz seçimlerde 2. sıra milletvekili adayı olarak sandıktan çıkamayan Gürsel Şimşek, partisi tarafından bu defa ilk sıra adayı olarak gösterildi.

2015 genel seçimlerinde 3 milletvekilinin meclise gireceği Edirne'den 2011 genel seçimlerinde hiç milletvekili çıkaramayan MHP, bu defa iddialı.

1960 doğumlu Dr. Gürsel Şimşek, 1985 yılı İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu. Uzun yıllardır Edirne'nin İpsala İlçesi'nde Aile Hekimi olarak hizmet veren Dr. Şimşek, siyasete 2000 yılında Milliyetçi Haraket Partisi'nde başladı. Partisinde sırasıyla ilçe başkanlığı, il başkan yardımcılığı görevlerinde bulunan Şimşek, 2009'da Edirne İl Başkanı oldu.

2002 yılında Edirne'den 4'ncü sıra, 2007 ve 2011 yıllarında da 2'nci sıra milletvekili adayı olarak seçimlerde partisini temsil eden Şimşek son olarak partisi tarafından Edirne'den bu defa ilk sıra adayı olarak gösterildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.