Bayburt için "hak ettiği yerde değil" demişti!

AK Parti'nin iktidarını sürdürmesi durumunda muhtemel Bakan adayları arasında ismi geçen Naci Ağbal, büyük bir sürprizle Bayburt'tan aday gösterildi. Ağbal, Bayburt için ise "hak ettiği yerde değil" demişti... İşte o haber...

Bayburt için "hak ettiği yerde değil" demişti!
Bayburt Postası - Seçim için geri sayım başladığı günden itibaren ismi sürekli gündemde olan Naci Ağbal, bugün YSK'ya teslim edilen aday listelerinde günün en büyük sürprizini yaşattı. Çorum, Ankara ve Bayburt üçgeninde üzerine tahminler yürütülen, AK Parti'nin iktidarını sürdürmesi durumunda muhtemel Bakan adayları arasında ismi geçen Naci Ağbal, büyük bir sürprizle Bayburt'tan aday gösterildi.



Ağbal ile geçtiğimiz günlerde Yayın Yönetmenimiz Kürşat Okutmuş Ankara'da görüşmüş, düşüncelerini almıştı. Adaylığı ve nereden aday gösterileceği konusunda ser verip sır vermeyen Ağbal, Bayburt için ise "hak ettiği yerde değil" demişti. 

İşte o haber ve Ağbal'ın açıklamaları:




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.