Yeniden aday olan Aydemir, en ön sıralarda

Aslen Bayburtlu olan, AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir tekrar aday oldu.

Yeniden aday olan Aydemir, en ön sıralarda
Bayburt Postası - Aslen Bayburtlu olan, AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir tekrar aday oldu. 2011 genel seçimlerinde Uğur Aydemir ile birlikte sandıktan 5 vekil çıkaran AK Parti, CHP ve MHP’nin de iddialı olduğu Manisa’daki adaylarını açıkladı.

Milletvekili sayısı 10’dan 9’a düşen Manisa’da partilerin YSK’ya sunduğu vekil sıralaması da önem kazandı. 2011 seçimlerinde 3. sıradan seçilen Bayburtlu siyasetçi Aydemir, 2015 genel seçimlerinde ise 2. sıradan gösterildi.

AK Parti’nin ön sıralarda yer verdiği isimlerden biri olan Aydemir sosyal medyadan bir teşekkür mesajı yayınladı. Aydemir, “Adaylığımız hayırlı uğurlu Olsun. 2015 genel seçimlerin ülkemiz milletimiz demokrasimiz ve Manisa’mız için hayırlara vesile olmasını rabbimden niyaz ediyorum. Beni bu kutlu vazifeye tekrar aday gösteren genel başkanım başbakanım Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'na şükranlarımı sunuyorum. Yolumuz bahtımız açık olsun Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

“Bayburt’un vekiliyim”

Aslen Bayburtlu olan ve 12 Haziran 2011 genel seçimlerinde Manisa’dan 24. dönem milletvekili seçilen Uğur Aydemir, Bayburt’ta bir dizi ziyaret gerçekleştirmişti. Parti yöneticileri ile bir araya geldiği ziyarette Aydemir, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Ben Bayburt’un ikinci milletvekiliyim” sözlerini hatırlatarak, "Bir Bayburtlu kardeşiniz olarak ben de Bayburt’un üçüncü milletvekiliyim" demişti.

İLGİLİ HABER: 

DEVAMI İÇİN TIKLAYIN ►►► Aydemir: “Bayburt’un üçüncü milletvekiliyim”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.