Aydemir: “Bayburt’un üçüncü milletvekiliyim”

Aslen Bayburtlu olan  ve 12 Haziran 2011 genel seçimlerinde Manisa’dan 24. dönem milletvekili seçilen Uğur Aydemir, Bayburt’ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak AK Parti il binasında parti yöneticileri ile bir araya gelen Aydemir, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Ben Bayburt’un ikinci milletvekiliyim” sözlerini hatırlatarak, "Bir Bayburtlu kardeşiniz olarak ben de Bayburt’un üçüncü milletvekiliyim" dedi.

Aydemir: “Bayburt’un üçüncü milletvekiliyim”

Aydemir : ''Bayburt'un üçüncü milletvekiliyim''Aslen Bayburtlu olan  ve 12 Haziran 2011 genel seçimlerinde Manisa’dan 24. dönem milletvekili seçilen Uğur Aydemir, Bayburt’ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak AK Parti il binasında parti yöneticileri ile bir araya gelen Aydemir, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Ben Bayburt’un ikinci milletvekiliyim” sözlerini hatırlatarak, "Bir Bayburtlu kardeşiniz olarak ben de Bayburt’un üçüncü milletvekiliyim" dedi.

“İnşallah hep birlikte olacağız”

Aydemir, tüm Bayburtluların kendisine desteklerinin seçim sürecinde itibaren başladığını dile getirerek şöyle dedi:  "Bir Bayburtluya ne kadar sahip çıkılacak ise bana sahip çıktınız. Bundan dolayı tüm Bayburtlulara teşekkür ediyorum. İnşallah biz Bayburt’a her zaman için gidip geleceğiz. Milletvekilliğim dönemimde de inşallah hep birlikte olacağız, beraber olacağız. Ben Bünyamin Bey’in yardımcısıyım. Bünyamin bey değerli bir abimiz, kardeşimiz. Bayburt için gece gündüz çalışacak. Ben de ona takviye olacağım. Ben de bir Bayburt milletvekili oluyorum. Hep birlikte güzel hizmetleri Bayburt’ta getirmenin gayreti içerisinde olacağız."

Uğur Aydemir daha sonra Bayburt Valisi Hasan İpek ve Belediye Başkanı H. Ali Polat’ı makamlarında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.