Öyküler kitap oluyor

BAYPROJE ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği içerisinde Mayıs ayı içerisinde gerçekleşen Öykü Yarışması kitap haline geliyor. Jüri Başkanı Prof. Dr. Hülya Argunşah tarafından hazırlanan kitapta 42 öykü yer alacak.

Öyküler kitap oluyor

Bayburt Postası - BAYPROJE ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği içerisinde Mayıs ayı içerisinde gerçekleşen Öykü Yarışması kitap haline geliyor. Jüri Başkanı Prof. Dr. Hülya Argunşah tarafından hazırlanan kitapta 42 öykü yer alacak.

Bayburt Bilgi Paylaşım ve Proje Üretim Derneği (BAYPROJE) bir yazılı açıklama yayınlayarak Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde gerçekleştirilen yarışmaların önümüzdeki yıllarda da süreceği bilgisini paylaştı.

Geçtiğimiz Mayıs ayı içerisinde gerçekleşen Öykü Yarışmasını değerlenirden BAYPROJE, yarışma ödül töreninden önce eğitim camiası ile bir toplantı gerçekleştirildiğini ve jüri üyelerinin öykü değerlendirmelerinde elde ettikleri çarpıcı bulguları öğretmenlerle paylaşıldığı belirtildi. Bayburtlu çocuklardaki öykü kurgulama ve anlatım yeteneğine dikkat çekilen toplantıda, öğretmenlerden Bayburtlu çocuklardaki potansiyeli iyi değerlendirmeleri istendiği kaydedildi.

Yarışmada dereceye giren öğrencilerin ve aldıkları ödüllerin de hatırlatıldığı açıklamada, 42 öykünün yer alacağı kitabın Prof. Dr. Hülya Argunşah öncülüğünde hazırlandığını ve  kitabın baskı giderlerinin işadamları Suat Müftüoğlu, Alper Yazoğlu ve Recai Altunel tarafından karşılandığı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.