Gül'den 'Şehit Çakıroğlu' açıklaması

Bayburt Alperen Ocakları İl Başkanı Sinan Gül, Ege Üniversitesi'nde PKK’lılar tarafından bıçakla öldürülen ülkücü genç Fırat Yılmaz Çakıroğlu için bir yazılı açıklama yayınladı.

Gül'den 'Şehit Çakıroğlu' açıklaması
Bayburt Postası - Bayburt Alperen Ocakları İl Başkanı Sinan Gül, Ege Üniversitesi'nde PKK’lılar tarafından bıçakla öldürülen ülkücü genç Fırat Yılmaz Çakıroğlu için bir yazılı açıklama yayınladı. Gül, açıklamasında "Fırat kardeşimiz bir hilal uğruna şehit olmuştur. Allah hepimize vatanı ve milleti için şehit olmayı nasip etsin. Artık hamasi nutuk atmayı bırakın, idamların olmadığı bir ülkede adaletten bahsedilmez. Vatan hainliğinin, ırz düşmanlığının, sübyancılığın cezası idam olmalıdır" dedi.

'Vatan lafla değil eylemle sevilir' diyen Gül, "Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu'na düzenlenen bu hain saldırıyı kınıyor,  Allah'tan ailesine ve tüm  sevenlerine sabırlar diliyorum. Unutulmasın ki biz ölümü göze alarak bu yola çıkmış bireyleriz. Biz bir ölür bin diriliriz. Alperenler ve Ülkücü Hareket, şehit kardeşinin davasının daima takipçisi olacaktır" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.