Hükmü Başkan, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği'nde

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği'ni ziyaret etti.

Hükmü Başkan, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği'nde

Bayburt Postası - Derneğin Bağcılar şubesine yaptığı ziyarette Bayburt Kültür ve Yardım Derneği ile her zaman gurur duyduklarını söyleyen Başkan Pekmezci, Genel Başkan Hicabi Durmuş, Bağcılar Şubesi Başkanı Muharrem Aktürk, yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Derneğin İstanbul'daki Bayburtluların güvene sığındığı bir yuva olduğunu hatırlatan Pekmezci, derneğin her zaman yanında olduklarını dile getirdi. Başkan Pekmezci, Bayburt için hayata geçirdikleri ve yapımı devam eden projeleri de anlattı. 

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Hicabi Durmuş da derneğin faaliyetlerinden bahsetti. İstanbul'daki tüm Bayburt sivil toplum örgütlerinin birlikte düzenlediği "Özüm Sözüm Dede Korkut" etkinliğine değinen Durmuş, 20 Aralık 2023 tarihinde Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek olan Türk Dünyası Dede Korkut Şöleni hakkında bilgi verdi. 

Başkan Pekmezci, derneğe yapmış oldukları faaliyetler ve Bayburt insanına, kültürüne kattıkları değerlerden dolayı Genel Başkan Hicabi Durmuş'a plaket takdim etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
galacoş 5 ay önce

Kaleardı yolu millete işkence olmaya devam ederken İstanbul derneklerinden seçim çalışması yapmak nasıl bir akıl tutulmasıdır??

Avatar
Arif 5 ay önce

Başkanım 24 saattir suyumuz akmıyor belediye telefonlarına kimse ulaşamıyor.

Avatar
muhannet 5 ay önce

Bu millet parti taasubu ile oy vermeye devam ettiği müddetçe sığ düşünceli siyasetçilere mahkum olacaktır. 20 yıllık kesintisi iktidar ve 20 yıldır iktidara kesintisiz oy veren Bayburt. Şimdide iktidarın yancısına oy vermiş. Bayburt'ta vizyon değişmiyor ki misyon da değişsin. Bişey bilenler kenara köşeye çekiliyor çünkü herkes herşeyi biliyor. Öyleki son beş yıldır herşeyi bilen arkadaşlara Lozan'ın 2023'te bitmeyeceğini anlatamadık. Ama onlar seçimde belirleyici oldular. Çok yazık.