Aliağa Bayburtlular Derneği'nde yeni dönem

Aliağa Bayburtlular Derneği'nde olağan genel kurulu kongresi yapıldı.

Aliağa Bayburtlular Derneği'nde yeni dönem

Bayburt Postası - İzmir'in Aliağa ilçesinde 2012 yılında kurulan Bayburtlular Derneğinin olağan genel kurul kongresi dernek merkezinde gerçekleşti. 150'ye yakın üyesi bulunmasına rağmen Aliağa ilçesinin en aktif sivil toplum kuruluşu olarak bilinen Aliağa Bayburtlular Derneği'nin yeni başkanı Hacı Bayram Koçoğlu oldu. Koçoğlu'nun yönetim kurulunda Fatih Kaya, Ernail Karabacak, Mahmut Yıldız, Murat Kırıcı, Gürsoy Birol ve Mesut Memiş; denetim kurulunda ise Seyfettin Deligöz, Süleyman Şaldırak, Resul Anigi görev aldı. 

Derneğe bugüne kadar hizmet etmiş tüm isimlere teşekkür eden Başkan Hacı Bayram Koçoğlu, bunun bir bayrak yarışı olduğunu, kendilerinin öncekilerden aldıkları bayrağı daha iyi noktalara çıkarmak için çaba sarf edeceklerini söyledi.

Kendisine ve yönetim kurulu üyelerine güvenen ve yetki veren herkese teşekkür eden Koçoğlu, derneği daha aktif hale getirerek, Aliağa'da öne çıkaracak faaliyetlere imza atacaklarını belirtti. 

Koçoğlu, dernek merkezinde yapılacak tadilat sonrası planladıkları projeleri hayata geçireceklerini kaydetti.     

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz Ergül 4 ay önce

Derneğimiz adına,tekrardan hayırlı uğurlu olsun...