Bayburt Vakfı, Yalova Çalıştayında bir araya geldi

Bayburt Eğitim, Kültür ve Hizmet Vakfı Yalova çalıştayında bir araya geldi.

Bayburt Vakfı, Yalova Çalıştayında bir araya geldi

Bayburt Postası - 31 Mayıs - 2 Haziran tarihlerinde Yalova Esila Otelde, yönetim kurulu ve VKM üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda konuşan Vakıf Başkanı Yetgin Çavdar, vakfın yaptığı çalışmaları değerlendirdi. Bayburt Vakfı'na bugüne kadar hizmet eden başkan ve yöneticilere teşekkür eden Çavdar, vakfın yeni projelerle geleceğe emin adımlarla yürüyeceğini ifade etti. 

Yetgin Çavdar, "Üye ilişkilerimiz, VKM üyelerimiz ve önceki dönem yöneticilerimiz ile olan diyaloglarımız her zaman devam edecek. 2024-2025 eğitim-öğretim dönemi burslar hakkında yenilikler yapacağız ve başarılı öğrencileri ön plana alacağız" dedi.

Çalıştay VKM Üyesi Kenan Yavuz'un moderatörlüğünde devam etti. Tüm yöneticiler gündem maddeleri üzerine söz alarak, düşüncelerini ve tavsiyelerini ifade ettiler. Alınan kararlar VKM meclisinin onayına sunuldu.

Çalıştaya katılan heyet, Yalova'da bulunan Bayburtlu bürokrat, iş insanları ve STK temsilcileri ile de bir araya geldi. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.