Bayburt Eğitim, Kültür ve Hizmet Vakfı Başkanı Yetkin Çavdar

Bayburt Eğitim, Kültür ve Hizmet Vakfı olağanüstü genel kurul kongreye gitti.

Bayburt Eğitim, Kültür ve Hizmet Vakfı Başkanı Yetkin Çavdar

Bayburt Postası - İstanbul'da Fındıkzade'de bulunan Bayburt Kültür ve Yardım Derneği'ne ait binada gerçekleşen kongrede Bayburt Vakfı'nın başkanlığına Yetkin Çavdar seçildi. Çavdar'ın başkanlığında oluşan yeni vakıf yönetim kurulunda Dr. Hicabi Gökdereli, Dursun Ali Camadan, Dursun Kızıltan, Eşref Şeneroğlu, Faruk Kılıçaslan, Halis Sarıdoğan, İhsan Aktaş, Seim Genç, Nusret Okumuş, Ömer Faruk Akbulut, Sadettin Sağlam, Şeref Yazoğlu, Ümit Akkoyunlu, Yavuz Selim Tetik, Ahmet Aker, Abdullah Yılmaz, Abdurrahman Şentürk, Kenan Yavuz, Bünyami Yazoğlu, Ali Kemal Kumkumoğlu, Mehmail Mangan, Fuat Guguloğlu, Yücel Güngör, Rıfat Özkan, Mustafa Narman, Cihan Kaydu, Sunay Turan, Enver Osmanoğlu, Orhan Kaldırım yer aldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan genel kurulda görevi bırakan Av. İsrafil Kahraman bir konuşma yaptı. 

Bayburt Vakfı'na hizmet eden tüm isimlere teşekkür eden Kahraman, vakfa yeni yurt binaları kazandırdıklarını söyledi. 

İstanbul'daki diğer sivil toplum kuruluşları ile birlikte hareket ederek, Bayburt'a ve Bayburtlu'ya katkı sunmak adına görevden kaçınmadıklarını söyleyen Kahraman, öğrencilere sağlanan burs hizmetinde çıtayı yükselttiklerini belirtti. Merhum Başkan Kurban Yazoğlu ve iş insanı Şeref Yazoğlu'nun vakfa sundukları destekleri unutamayacağını söyleyen Kahraman, yeni başkan Yetkin Çavdar'a çiçek takdim etti. Çavdar da Kahraman ve yönetiminden aldıkları bayrağı daha yukarılara taşımak adına çalışacaklarını dile getirdi. 

Kongrede Bayburt Kültür ve Yardım Derneği eski genel başkanlarından İlhan Koç, iş insanı Şeref Yazoğlu, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Hicabi Durmuş, Halis Sarıdoğan, Ali Kemal Kumkumoğlu, Kenan Yavuz, Volkan Demirer de birer selamlama konuşması yaptılar. 

Genel kurulun ardından hatıra fotoğrafı çekildi ve yemek ikramı yapıldı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sadettin 4 ay önce

Yetkin Çavdar Şaban Çavdar'ın kardeşimiydi