Bayburt’ta ilk hemşehri derneğini Trabzonlular kurdu

Bayburt’ta Trabzon Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği kuruldu. 

Bayburt’ta ilk hemşehri derneğini Trabzonlular kurdu

Bayburt Postası - Bayburt’ta ilk kez başka bir şehre ait hemşehri derneği kuruldu.

Başka ilin nüfusuna kayıtlı olup Bayburt’ta yaşayanlar arasında en fazla nüfusa sahip olan Trabzonlular Bayburt’ta dernek kurdu.

Trabzon Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ilk olağan genel kurul kongresini yaptı. 

Gençosman Mahallesi Muteber Sokak’taki dernek merkezinde gerçekleşen kongreye, tek liste aday olarak girdi. 

Başkan Osman Birinci oldu

Yapılan seçimler sonucu dernek başkanlığına Osman Birinci seçilirken, yönetim kurulunda Osman Aksuoğlu, Murat Aydın, Ensar Yılmaz, Ekrem Değermenci; yedek yönetim kurulunda Tuncay Canoğlu, Ömer Tuna, Osman Can Kan, Erkan Erdem, Ogün Kadı seçildi. 

Denetleme kurulu asil üyeliklere Gökhan Turgut Engin, Uğur Deniz, Çağatay Yılmaz, Mehmet Özdemir; yedek üyeliklere ise Mehmet Asan, Kazım Birinci, Serhat Yetim seçildi. 

Dernek Başkanlığına seçilen Osman Birinci, kongre sonrasında yaptığı açıklamada, “Bayburt’ta yaşayan hemşerilerimizin beraberliğini tesis etmek, Trabzon kültürünü Bayburt’ta da yaşatmak amacıyla açtığımız derneğimiz zamanla yardımlaşma ve dayanışma konusunda önderlik etmek hedefindedir” dedi. 

Bu anlamda Bayburt’ta ilk derneği kurmaktan dolayı mutluluk duyduklarını söyleyen Birinci, “Bu aşamaya gelmemizde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Tek liste olarak girdiğimiz genel kurulumuzda şahsıma, yönetim ve denetim kurullarımıza gösterdiğiniz güven ve verdiğiniz destek için hepinize teşekkür ederim. Trabzon Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimiz Bayburt'umuza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.  


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mert osman 2 yıl önce

kiymetli büyüyüm 27 senedir şehrimize sağlık alaninda hizmet eden osman abime kiymetli yönetimine başarılar diliyorum trabzon derneğinin kurulması destekliyoruz yolunuz açık olsun hizmetleriniz daim olsun inşAllah

Avatar
Akif 2 yıl önce

Hayırlı olmasını diler ,amacına uygun çalışmalarınızda bsşarılar diliyorum ...

Avatar
Muharrem Turhan 2 yıl önce

çok güzel işlere imza atmanız dileğiyle hayırlı uğurlu olsun

Avatar
MUSTAFA ŞALCI 2 yıl önce

HAYIRLI OLSUN...

Avatar
Barış SANDIKÇI 2 yıl önce

Hayırlı olsun. Muvaffakiyetler diliyorum. Başkanım.

Avatar
Mollaahmetoğlu 2 yıl önce

Hayırlı uğurlu olsun