Bayburt merkezli, 46 ilde ‘Cihan-ı Birlik’

Merkezi Bayburt olarak kurulan ve kısa zamanda birçok ilde teşkilatlanan Cihan-ı Birlik Gençlik Derneği, ilgi görüyor.

Bayburt merkezli, 46 ilde ‘Cihan-ı Birlik’
Bayburt Postası - Merkezi Bayburt olan ve kısa zamanda bir çok ilde teşkilatlanan Cihan-ı Birlik Gençlik Derneği, ilgi görüyor. Cihan-ı Birlik Gençlik Derneği Genel Başkanı Taha Emre Saka, derneğin şu ana kadar gerçekleştirdiği çalışmaları ve ziyaretleri gazetemize anlattı.

Türkiye'de her kesimden destek gördüklerini açıklayan Başkan Saka, 46'ya yakın ilde teşkilatlandıklarını açıkladı. Saka, derneğin üye sayısının ise her geçen gün arttığını söyledi.



Teşkilat Başkanı Mahmut Temel ve yönetim kurulunda yer alan Hakan Özbek ve Osman Selçuk Ayçiçek ile birlikte TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Akalın’a yaptıkları ziyaret hakkında bilgi veren Taha Emre Saka, TÜRGEV yönetim kurulu üyesi Bilal Erdoğan’la da görüştüklerini söyledi. 

Bir gençlik hareketi olarak dikkat çeken Cihan-ı Birlik Gençlik Derneği’nin İstanbul ve Ankara’da, özellikle bürokrasiden büyük destek gördüğünü söyleyen Saka, TÜRGEV Başkanı Akalın’ın da derneğin proje ve hedefleri ile ilgili yakından ilgilendiğini söyledi. Saka, “Akalın, Cihan-ı Birlik Gençlik Derneği’nin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Biz de dernek olarak TÜRGEV'in hizmetlerine her koşulda destek olacağımızın ve özellikle doğuda yapılacak çalışmalarda da seve seve öncülük edebileceğimizi söyledik” dedi.

Ankara’da Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, İstanbul’da ise Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Bayburtlu Şahap Kavcıoğlu ve Bayburtlu işadamı Şeref Yazoğlu'nu ziyaret ettiklerini aktaran Saka, Yazoğlu’nun işadamlarına derneğe destek çağrısında bulunduğunu belirtti. 

Cihan-ı Birlik Gençlik Derneği olarak, İstanbul’da bir çok sivil toplum kuruluşu ve gençlik yapılanmalarıyla bir araya geldiklerini söyleyen Saka, en son İstanbul'dan üç ayrı derneğin daha Cihan-ı Birlik Gençlik Derneği’ne katılma kararı aldığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu 9 yıl önce

Cihan-ı birlik gençlik derneği, göreviniz ve misyonunuz ne, TÜRGEV'nen görüştüğünüze göre sizin para sıkıntınız yoktur demektir... İyice kendinizi bir anlatın bakalım.....:))

Avatar
aloş 9 yıl önce

Bayburt daha ne yapacak 2. vekilliği veya sanayi tesisini. Derneğimiz paralı ve itibarlı olup Bayburt Bayburt a yeter. Şimdi yapılacak iş Hükümette temsil istemek olmalı.

Avatar
hakikatler 9 yıl önce

Görünen o ki geleceğe yatırım yapıyorlar, bu değirmenin suyu nerden geliyor, dernek olarak ne yapmışlar şimdiye kadar (savcı sayan ziyareti hariç) hangi garibanin bi derdine çare olmuşlar. Kızılay Derneğine ve yahut İHH ya katilsinlar belki bi faydaları olur birilerine ... canım çıka memleket, turgevi de kendilerine kalkan yapiyorlar

Avatar
mustafa yılmaz 9 yıl önce

İnsanları tanımadan veya yaptıklarını bilmeden körü körüne eleştirmeyin. Allah rızası için yapmayın. Bu gençler bir yola çıkmışlar 46 ilde teşkilatlanmışlar. Gençliğin dertlerini dertleri kabul etmişler. Kuruldukları günden 2 ay geçmiş daha destek olmasanız ble köstek olmayın.

Avatar
KİM BUNLAR 9 yıl önce

TANIYAN BİLEN VAR MI? NEREDE YAŞAMIŞLAR NE OKUMUŞLAR. GENÇLER OKUMALI ÜRETMELİ MİLLETİN PEŞİNDE GÖLJE OLMAMALI

Avatar
mert @hakikatler 9 yıl önce

hakikatler adı ile yorum yapan şahıs sen derneğin içerisindemisin ki hangi garibanın derdine bi çare olabilmişler diyorsun ve bi garibanın derdine çare olduğumuzda bunu illa duyurmamız mı lazım??

Avatar
hayati 9 yıl önce

Anlasilan türgevle irtibatlı olduguna göre rüşvet ve hırsızligi anadoluyayma gayreti

Avatar
osman kazel 9 yıl önce

Bizim bayburtta olaki biri bise yapsin.hemen tanimadan etmedenahkamm kesiyolar. Bu usaklar eyi kotu bise yapmis caba sarfetmis acaba elestirenler genclik adina ne yapmislar kime faydalari dokunmus.bayburt disina cikip iki indan gorduguz yok ama elestirmeye gelince en ondesiz