"Yol istiyoruz'' pankartı sonuç verdi

Bayburt Postası - Kop Tüneli temel atma töreninde Demirözülü vatandaşlar tarafından açılan “Erzincanla komşuyuz ama aramızda karayolumuz yok” pankartı sonuç verdi. Kop Dağı Tüneli'nin ve Salmankaş Tüneli'nin temelini atmak için bölgeye gelen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Demirözü ve Erzincan arasındaki yol için açılan pankarta kayıtsız kalmadı.

Bakan Yıldırım, yol üzerindeki Çatıksu köyünde ise aracından inip vatandaşlarla bir süre sohbet etmişti...Bayburt Postası - Kop Tüneli temel atma töreninde Demirözülü vatandaşlar tarafından açılan “Erzincanla komşuyuz ama aramızda karayolumuz yok” pankartı sonuç verdi. Kop Dağı Tüneli'nin ve Salmankaş Tüneli'nin temelini atmak için bölgeye gelen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Demirözü ve Erzincan arasındaki yol için açılan pankarta kayıtsız kalmadı.

Pankartı gören Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın ise, Demirözü Erzincan arası yolun yapımı için müjde verdiği öğrenildi.

Diğer yandan Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Sivas Karayolları Bölge Müdürü Murat Elbir, Erzincan Ak Parti İl Başkanı Cemalettin Başsoy, Demirözü Belediye Başkan Vekili Emsal Belik, Beşpınar Belediye Başkanı Hasan Timur ve Demirözü Ak Parti İlçe Başkanı Çağlar Seyrek tarafından yol üzerinde inceleme yapıldı. 

Konuyla ilgili yaptığı açıklamada yolun iki bölge halkını birleştirmek sırt sırta vermiş komşuları kavuşturmak ve bir birlerine olan dostluklarını artırmak için muhakkak yapılması gerektiği belirten Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Çayırlı yolunda ki çalışmalar tamamlandıktan sonra yolun 20 kilometresinin stabilizesi kaldığını bu kısmında acilen yapılması gerektiğini belirtti. 

Karakelle, ayrıca bu yolun karayolları ağına alınarak bakım ve onarımının da bundan sonra daha hızlı ve düzenli olmasını gerektiğini kaydetti. Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle ve beraberindeki heyet Demirözü, Beşpınar ve Gökçedere Belediyelerini ziyaret etmek için bölgeden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.