Rehabilitasyon merkezinden iftar yemeği

Bayburt Postası - Özel Kılıç Uzmanlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi iftar yemeği verdi. Çoruh kenarında verilen yemeğe eğitim camiası, Kamu Kurumlarından temsilciler, öğrenci aileleri, kurum personeline ve basın mensupları katıldı. Kadir Gecesi olması sebebi ile masaların güllerle donatıldığı bir ortamda gerçekleşen iftar yemeği sonrası Kurum Müdürü Serhat Kılıç duygularını şöyle getirdi: “Ramazan ayı paylaşmanın, birlik olmanın ve o hayırlı havayı beraber teneffüs etme ayıdır. Bu mübarek ayda, öğrenci ailelerimizle, çalışanlarımızla, Milli Eğitim camiamızla beraber iftar edip beraber olmayı düşündük. Bu davetimize iştirak eden herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Rehabilitasyon merkezinden iftar yemeği

Rehabilitasyon merkezinden iftar yemeği...Bayburt Postası - Özel Kılıç Uzmanlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi iftar yemeği verdi. Çoruh kenarında verilen yemeğe eğitim camiası, Kamu Kurumlarından temsilciler, öğrenci aileleri, kurum personeline ve basın mensupları katıldı. Kadir Gecesi olması sebebi ile masaların güllerle donatıldığı bir ortamda gerçekleşen iftar yemeği sonrası Kurum Müdürü Serhat Kılıç duygularını şöyle getirdi: “Ramazan ayı paylaşmanın, birlik olmanın ve o hayırlı havayı beraber teneffüs etme ayıdır. Bu mübarek ayda, öğrenci ailelerimizle, çalışanlarımızla, Milli Eğitim camiamızla beraber iftar edip beraber olmayı düşündük. Bu davetimize iştirak eden herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.