Memurların piknik sefası

Yaz geldi mi, Bayburt’un vazgeçilmezlerindendir piknik sefası. Kaleardı, Aksunk hanları, Kopuz mevkii, Aslan Dağı, Şehir Parkı, gözeler, tuzlu su mevkileri ve kısacası Çoruh boyunca tam bir eğlence ve mutluluk zinciri oluşur. İşte bu zincire son halka olarak Memur Sendikaları Konfederasyonuna bağlı sendika üyeleri dahil oldu. Memur-Sen üyeleri kendilerine piknik alanı olarak Değirmencik Köyü'nü seçti. Aralarında Eğitim Bir-Sen, Sağlık-Sen, Enerji Bir-Sen, Büro Memur-Sen, Bayındır Memur-Sen, Toç Bir-Sen, Diyanet-Sen, Kültür Memur-Sen, Birlik Haber-Sen, Bem Bir-Sen üyeleri ve ailelerininde bulunduğu piknikçilere Bayburt Belediye Başkanı H.Ali Polat, Bayburt İl Defterdarı Orhan Mutluay ve Memur-Sen Bayburt Şube Başkanı Fikret Özbey’de eşlik etti. 

Memurların piknik sefası

Özleyenler için, Çoruh kenarında sac kavurma şöleni...Yaz geldi mi, Bayburt’un vazgeçilmezlerindendir piknik sefası. Kaleardı, Aksunk hanları, Kopuz mevkii, Aslan Dağı, Şehir Parkı, gözeler, tuzlu su mevkileri ve kısacası Çoruh boyunca tam bir eğlence ve mutluluk zinciri oluşur. İşte bu zincire son halka olarak Memur Sendikaları Konfederasyonuna bağlı sendika üyeleri dahil oldu. Memur-Sen üyeleri kendilerine piknik alanı olarak Değirmencik Köyü'nü seçti. Aralarında Eğitim Bir-Sen, Sağlık-Sen, Enerji Bir-Sen, Büro Memur-Sen, Bayındır Memur-Sen, Toç Bir-Sen, Diyanet-Sen, Kültür Memur-Sen, Birlik Haber-Sen, Bem Bir-Sen üyeleri ve ailelerininde bulunduğu piknikçilere Bayburt Belediye Başkanı H.Ali Polat, Bayburt İl Defterdarı Orhan Mutluay ve Memur-Sen Bayburt Şube Başkanı Fikret Özbey’de eşlik etti. 

Piknik keyfini kaçırmayanlar arasında Belediye Başkanı H.Ali Polat'ta verdiBu yıl üçüncüsü gerçekleşen ve artık geleneksel hale gelen piknik, renkli ve keyifli sohbetlere neden oldu.

Memur-Sen Bayburt Şubesi Başkanı Fikret Özbey; “Sendika üyelerinin birbirleriyle tanışmasını ve kaynaşmasını sağlamak, baharın güzelliklerini en güzel şekilde yaşamak ve bir yıl boyunca çalışarak yorulan üyelerimizin bir günde olsa stresten uzak rahat bir gün geçirmelerini amaçladık” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.