Kriz bir tek “hayırsever sektörünü” etkilemedi

Bayburt Postası – Türkiye’yi yüreğinden vuran ekonomik kriz, sadece “hayırsever sektörünü” teğet geçmişe benziyor. Ramazanla birlikte sayıları çoğalan yardımlaşma ve paylaşım haberleri yaşama tutunma adına müjdeler veriyor. Benzer çalışmalar yapan Türkiye Sakatlar Derneği Bayburt Şubesi, belirlenen bedensel engelli 6 kişinin mutluluğunun adı oldu. Derneğin Bayburt Şube Başkanı Aydın Soysal, bedensel engelli vatandaşlar için çalışmalar yaptıklarını, bu anlamda ihtiyaç dahilinde biri benzinli diğerleri akülü olan beş adet aracı belirlenen vatandaşlara teslim ettiklerini açıkladı. Gıda ve giysi konusunda da bedensel engellilerin yanında olan dernek şubesi, zaman zaman kalabalık fotoğraflar veriyor.

 Kriz bir tek “hayırsever sektörünü” etkilemedi

Kriz bir tek hayırsever sektörünü etkilemediBayburt Postası – Türkiye’yi yüreğinden vuran ekonomik kriz, sadece “hayırsever sektörünü” teğet geçmişe benziyor. Ramazanla birlikte sayıları çoğalan yardımlaşma ve paylaşım haberleri yaşama tutunma adına müjdeler veriyor. Benzer çalışmalar yapan Türkiye Sakatlar Derneği Bayburt Şubesi, belirlenen bedensel engelli 6 kişinin mutluluğunun adı oldu. Derneğin Bayburt Şube Başkanı Aydın Soysal, bedensel engelli vatandaşlar için çalışmalar yaptıklarını, bu anlamda ihtiyaç dahilinde biri benzinli diğerleri akülü olan beş adet aracı belirlenen vatandaşlara teslim ettiklerini açıkladı. Gıda ve giysi konusunda da bedensel engellilerin yanında olan dernek şubesi, zaman zaman kalabalık fotoğraflar veriyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.