Karslıoğlu’nun çizgileri şimdi de Boyabat’ta

Bayburt Postası - Yıllarca başta Haber 69 Dergisi ve Bayburt Postası Gazetesi olmak üzere Bayburt basınında çizdiği karikatürlerle yer alan Yılmaz Karslıoğlu, bu günlerde Boyabatlıları güldürüyor. Yerleştiği Boyabat’ta Yankı Gazetesi için “Bayburtlu gözüyle Boyabat” isimli köşeyi hazırlayan Yılmaz Karslıoğlu beğeni topluyor. Karslıoğlu’nun, daha önce “Bayburt ve Fıkraları” ve “Gerçek Olay ve Kişilerle Bayburt’tan 100 fıkra ve 100 Karikatür” isimli kitapları yayınlandı. 1951 yılında Bayburt’ta doğan ve 58 yıllık ömrünün 37 yılını Bayburt’ta geçiren Yılmaz Karslıoğlu’na yeni çevresinde ve köşesinde başarılar diliyoruz. 

Karslıoğlu’nun çizgileri şimdi de Boyabat’ta

Yılmaz Karslıoğlu (En Sağda)Bayburt Postası - Yıllarca başta Haber 69 Dergisi ve Bayburt Postası Gazetesi olmak üzere Bayburt basınında çizdiği karikatürlerle yer alan Yılmaz Karslıoğlu, bu günlerde Boyabatlıları güldürüyor. Yerleştiği Boyabat’ta Yankı Gazetesi için “Bayburtlu gözüyle Boyabat” isimli köşeyi hazırlayan Yılmaz Karslıoğlu beğeni topluyor. Karslıoğlu’nun, daha önce “Bayburt ve Fıkraları” ve “Gerçek Olay ve Kişilerle Bayburt’tan 100 fıkra ve 100 Karikatür” isimli kitapları yayınlandı. 1951 yılında Bayburt’ta doğan ve 58 yıllık ömrünün 37 yılını Bayburt’ta geçiren Yılmaz Karslıoğlu’na yeni çevresinde ve köşesinde başarılar diliyoruz. 




EDİTÖR: Boyabatlı meslektaşlarımız, Yılmaz Karslıoğlu’nun Boyabat’ta bulunmasından çok memnun. Öyle ki, okurlarından “Yılmaz Beyi yolda gördüğünüzde çevirin ve kendisine fıkra anlatın” diyorlar. Peki, neden diyoruz… İşte cevap: “Boyabat’ın mizah bakımından Bayburt’tan aşağı kalmadığını kendisine göstermeliyiz.”

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.