Kadınlar düzenledi, erkekler eğlendi

Dünya Çevre Günü’nü boş geçmeyen AK Parti Bayburt Kadın Kolları, Aslan Dağı mesire alanında yaptıkları organizasyon ile takdir topladı. Çevre kirliliğine dikkat çekmek için çöp toplayan Ak Partililer, ayrıca günün tadını çıkardı. Piknik fırsatını kaçırmayan partililer, uçurtmaları gökyüzü ile buluşturarak “gökyüzünün maviliği kadar temiz bir Bayburt” dilediler. Kadın Kolları tarafından düzenlenen etkinliğe Milletvekili Fetani Battal, Belediye Başkanı H. Ali Polat, İl Başkanı Bünyamin Özbek, İl Genel Meclisi Başkanı Raci Bayrak, Meclis Üyeleri ve  AK Parti İl Teşkilatı destek verdi. Belediye Başkanı H. Ali Polat çevre konusunda herkesi duyarlı olmaya davet etti ve "Ekolojik dengenin bozulmasına engel olmamız gerekiyor. Bayburt’u da yaşanılabilir bir şehir haline dönüştürmeliyiz. Çevre temizliğinin yanında yeşile de önem vermeliyiz." dedi.  

Kadınlar düzenledi, erkekler eğlendi

AK Parti Bayburt Kadın Kolları'nın düzenlediği organizasyona katılan Başkan H.Ali Polat keyifli bir gün geçirdiDünya Çevre Günü’nü boş geçmeyen AK Parti Bayburt Kadın Kolları, Aslan Dağı mesire alanında yaptıkları organizasyon ile takdir topladı. Çevre kirliliğine dikkat çekmek için çöp toplayan Ak Partililer, ayrıca günün tadını çıkardı. Piknik fırsatını kaçırmayan partililer, uçurtmaları gökyüzü ile buluşturarak “gökyüzünün maviliği kadar temiz bir Bayburt” dilediler. Kadın Kolları tarafından düzenlenen etkinliğe Milletvekili Fetani Battal, Belediye Başkanı H. Ali Polat, İl Başkanı Bünyamin Özbek, İl Genel Meclisi Başkanı Raci Bayrak, Meclis Üyeleri ve  AK Parti İl Teşkilatı destek verdi. Belediye Başkanı H. Ali Polat çevre konusunda herkesi duyarlı olmaya davet etti ve "Ekolojik dengenin bozulmasına engel olmamız gerekiyor. Bayburt’u da yaşanılabilir bir şehir haline dönüştürmeliyiz. Çevre temizliğinin yanında yeşile de önem vermeliyiz." dedi.

 



Organizasyona katılan Milletvekili Fetani Battal, çocuklarla birlikte uçurtma uçurduDünya Çevre Günü’nü boş geçmeyen AK Parti Bayburt Kadın Kolları, Aslan Dağı mesire alanında yaptıkları organizasyon ile takdir topladı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AK Parti İl Başkanı Bünyamin Özbek ise temizliğin, inancımız ve kültürümüzün gereği olduğuna dikkat çekerek, temizliğin evde başladığını söyledi. Özbek; “Ne yazık ki, dünyamızın toprak, su ve hava gibi kaynakları gelişen sanayi ve artan nüfusla birlikte dikkatsizce tüketiliyor. Ekolojik sistem bir bütündür. Ekolojik dengedeki bir değişme bölgesel çapta da olsa diğer bölgeleri de etkiliyor." şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.