Fidan dikmek, başlı başına şölendir!

Artık bahar geldi. Bahar; yeni ağaçlar, yeni ormanlar oluşturmak için en büyük fırsat. Bu fırsatı kaçırmayan Aydıntepe, alkışı hak edecek bir organizasyonla tam 500 meyva fidanını toprakla buluşturdu. Ki, bu ve benzer çalışmaları Aydıntepe ilçemiz artık bir geleneksel şölene dönüştürmüş durumda. Şölenin bir de adı var: “Bir Öğrenci Bir Fidan”… Bu yılın şanslı bölgesi Aydıntepe Çok Programlı Lisesinin bahçesiydi. 500 Fidan öğrenciler, öğretmenler ve ilçe daire amirleri tarafından toprakla buluşturuldu. Neredeyse her gün farklı bir organizasyonda kendisini gördüğümüz Aydıntepe’nin başarılı Kaymakamı Fatih Baysal, ağaç dikimini de kaçırmamıştı. Belediye Başkanı Orhan Eraslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Samih Akpulat, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Özgenç ve ilçenin diğer kurum amirleri de şölene ortak olan diğer isimlerdi.

Fidan dikmek, başlı başına şölendir!

500 Fidan geleceğe miras...Artık bahar geldi. Bahar; yeni ağaçlar, yeni ormanlar oluşturmak için en büyük fırsat. Bu fırsatı kaçırmayan Aydıntepe, alkışı hak edecek bir organizasyonla tam 500 meyva fidanını toprakla buluşturdu. Ki, bu ve benzer çalışmaları Aydıntepe ilçemiz artık bir geleneksel şölene dönüştürmüş durumda. Şölenin bir de adı var: “Bir Öğrenci Bir Fidan”… Bu yılın şanslı bölgesi Aydıntepe Çok Programlı Lisesinin bahçesiydi. 500 Fidan öğrenciler, öğretmenler ve ilçe daire amirleri tarafından toprakla buluşturuldu. Neredeyse her gün farklı bir organizasyonda kendisini gördüğümüz Aydıntepe’nin başarılı Kaymakamı Fatih Baysal, ağaç dikimini de kaçırmamıştı. Belediye Başkanı Orhan Eraslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Samih Akpulat, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Özgenç ve ilçenin diğer kurum amirleri de şölene ortak olan diğer isimlerdi.

Bu şölen hiç bitmesin!Başta toprağa el süren ve fidanlara cansuyunu veren doğasever öğrencilerimiz olmak üzere, bu kampanyaya katılan tüm Aydıntepe’ye, geleceğimize 500 ağaçlık katkıda bulundukları için teşekkür ediyoruz. Ve bu şölenlerin devamını, yüzölçümümüzün her bir karesinden ayrı ayrı merakla bekliyoruz.   

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.