En güzel ezanı kim okuyor?

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen Ezanı Güzel Okuma Yarışması'nın bölge finali Bayburt'ta yapıldı. Bayburt Merkez Camii'nde gerçekleşen 4. Bölge Finaline Erzurum, Erzincan, Artvin, Kars, Ağrı, Ardahan, Tunceli, Gümüşhane ve Bayburt illerinin birincileri katılırken, Ardahan temsilcisi katılmadı. Tunceli ise yarışmacı göndermedi. Bayburt Müftüsü Peyami Güngör, yarışmada birinci olan din görevlisinin 29 Ağustos'ta Burdur'da yapılacak Türkiye şampiyonasında yarışmaya katılmaya hak kazandığını belirtti. Yarışma onunda birinciliği Erzurum'dan Hayrullah Kırmızıkurt elde ederken, Bayburt'tan Hüseyin Atmaca ikinci, Ağrı'dan Hasan Tosun ise üçüncü oldu.

En güzel ezanı kim okuyor?

En güzel ezanı kim okuyor?Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen Ezanı Güzel Okuma Yarışması'nın bölge finali Bayburt'ta yapıldı. Bayburt Merkez Camii'nde gerçekleşen 4. Bölge Finaline Erzurum, Erzincan, Artvin, Kars, Ağrı, Ardahan, Tunceli, Gümüşhane ve Bayburt illerinin birincileri katılırken, Ardahan temsilcisi katılmadı. Tunceli ise yarışmacı göndermedi. Bayburt Müftüsü Peyami Güngör, yarışmada birinci olan din görevlisinin 29 Ağustos'ta Burdur'da yapılacak Türkiye şampiyonasında yarışmaya katılmaya hak kazandığını belirtti. Yarışma onunda birinciliği Erzurum'dan Hayrullah Kırmızıkurt elde ederken, Bayburt'tan Hüseyin Atmaca ikinci, Ağrı'dan Hasan Tosun ise üçüncü oldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.