Bu yıl Ramazan Pidesi kaç gram, kaç lira?

Bayburt Postası - Bayburt’ta Ramazan’ı yaşamanın en keyifli anlarından biri de akşamüzeri fırın önlerinde uzanan kuyruklardan birine dahil olmak ve sıcak yumurtalı pideleri alıp evin yolunu tutmaktır. Şu an, şu saatte, Bayburt’ta; yılın ilk “Ramazan Pidesi” kuyruğu ya oluştu, ya da oluşmak üzere. Fırıncılarımız, hamur ustalarımız iftar sofralarına en lezzetli “Ramazan Pidesi” sunmak için belki de aralarında yarıştı. Ve, kuyruk için, ilk günün pidesini koltuk altını sıkıştırıp evin yolunu tutmak için zaman geldi. Peki, Ramazan Pidesi ne kadar? Bu akşam tüm fırınlarda 500 gr olarak hazırlanacak pidelerin sadesi 1 TL 25 Kuruş, yumurtalısı ise 1.5 TL’den satılacak. Ramazan pidesinin geçen yıla göre fiyatı artmasa da gramajının 50 gr düşürüldüğü görüldü.

Bu yıl Ramazan Pidesi kaç gram, kaç lira?

Bu yıl Ramazan Pidesi kaç gram, kaç lira?Bayburt Postası - Bayburt’ta Ramazan’ı yaşamanın en keyifli anlarından biri de akşamüzeri fırın önlerinde uzanan kuyruklardan birine dahil olmak ve sıcak yumurtalı pideleri alıp evin yolunu tutmaktır. Şu an, şu saatte, Bayburt’ta; yılın ilk “Ramazan Pidesi” kuyruğu ya oluştu, ya da oluşmak üzere. Fırıncılarımız, hamur ustalarımız iftar sofralarına en lezzetli “Ramazan Pidesi” sunmak için belki de aralarında yarıştı. Ve, kuyruk için, ilk günün pidesini koltuk altını sıkıştırıp evin yolunu tutmak için zaman geldi. Peki, Ramazan Pidesi ne kadar? Bu akşam tüm fırınlarda 500 gr olarak hazırlanacak pidelerin sadesi 1 TL 25 Kuruş, yumurtalısı ise 1.5 TL’den satılacak. Ramazan pidesinin geçen yıla göre fiyatı artmasa da gramajının 50 gr düşürüldüğü görüldü.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.