Bu illerde 'beyaz' alarm

Türkiye’nin bazı bölgelerinde kar yağışı bekleniyor.

Bu illerde 'beyaz' alarm
Bayburt Postası - Türkiye’nin bazı bölgelerinde kar yağışı bekleniyor. Hava durumu ile ilgili yapılan son değerlendirmelere göre, İç Ege, Batı Akdeniz, Marmara, Güneydoğu Anadolu olmak üzere Manisa, Denizli, Sinop, Ardahan, Iğdır, Ağrı, Muş, Bitlis, Samsun, Ordu, Düzce, Zonguldak, Rize, Artvin, Kars, Şırnak ve Şanlıurfa çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İstanbul'da ise şiddetli yağışlar beklenirken, yağışların akşam saatlerinden itibaren Kırklareli'nin kıyı kesimleri ile Balıkesir'in kuzey çevrelerinde kuvvetli olmak üzere genellikle yağmur ve sağanak olacağı belirtildi. İç Ege geneli olmak üzere Kırklareli, Bilecik, Balıkesir, Artvin, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Muş ve Bitlis çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.