Bayburt, bu kış kara doysun

Geçmiş yıllara göre bu mevsim kışı dolu dolu geçiren kentte sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, şehir merkezini beyaza bürüdü.

Bayburt, bu kış kara doysun
Bayburt Postası - Bayburt'a kar yağışı sürüyor. Geçmiş yıllara göre bu mevsim kışı dolu dolu geçiren kentte  sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, şehir merkezini beyaza bürüdü. Bir süredir gece etkili olan soğuk hava, bugün sabah saatlerinden itibaren yerini kar yağışına bıraktı.

Kar yağışı ile birlikte şehir merkezi başta olmak üzere bütün il genelinde her yer beyaza büründü. Meteoroloji'ye göre hava sıcaklığının eksi 18 derece hissedilmesi beklenen kentte önümüzdeki hafta boyu kar yağışının yine etkili olması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 8 yıl önce

Desene Gaz firması ellerini oğuşturuyor ve %16 lık zammın faturalara yansıması ile şimdiden keyif yapacak. Kasası ek %16 ile dolacak patron belkide kar daha çok yağsın cebim dolsun diye seviniyordur.