Aydın ailesinin en acı, en zor günü

Otomobilinde hayatını kaybetmiş bir şekilde bulunan Bayburtlu işadamı Hasan Hüseyin Aydın (55), Fatih Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Topkapı Mezarlığı'na defnedildi. Fatih Camisi'ndeki cenaze namazına Bayburt Milletvekilleri Ülkü Gökalp Güney ve Fetani Battal, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Sanatçı Berhan Şimşek, dostları ve sevenlerinden oluşan kalabalık bir grup katıldı. Gözyaşları arasında uğurlanan Hasan Aydın'ın acılı eşi Sevda Aydın, "Yanınızda çalıştırdığınız insanların yeri yurdu belli olsun. Ben acıdım, eğitirim diye düşündüm ama canavar çıktılar." dedi. Cenaze boyunca metanetini koruyan Sevda Aydın burada basın mensuplarına bazı açıklamalarda bulundu. Aydın, 4 çocuğunun babasının ''3 kuruş para'' için katledildiğini söyleyerek, şunları söyledi: 

Aydın ailesinin en acı, en zor günü

Sevda Aydın, cenaze sırasında metaneti korudu ve bazı açıklamalarda bulunduOtomobilinde hayatını kaybetmiş bir şekilde bulunan Bayburtlu işadamı Hasan Hüseyin Aydın (55), Fatih Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Topkapı Mezarlığı'na defnedildi. Fatih Camisi'ndeki cenaze namazına Bayburt Milletvekilleri Ülkü Gökalp Güney ve Fetani Battal, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Sanatçı Berhan Şimşek, dostları ve sevenlerinden oluşan kalabalık bir grup katıldı. Gözyaşları arasında uğurlanan Hasan Aydın'ın acılı eşi Sevda Aydın, "Yanınızda çalıştırdığınız insanların yeri yurdu belli olsun. Ben acıdım, eğitirim diye düşündüm ama canavar çıktılar." dedi. Cenaze boyunca metanetini koruyan Sevda Aydın burada basın mensuplarına bazı açıklamalarda bulundu. Aydın, 4 çocuğunun babasının ''3 kuruş para'' için katledildiğini söyleyerek, şunları söyledi: 





Ülkü Güney, Fettani Battal, Berhan Şimşek, Mustafa Sarıgül, Bayburtlular ve dostları Aydın ailesini bu acı gününde yalnız bırakmadı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


''Bunu anlatmamın nedeni, lütfen yabancı uyruklu insanları çalıştırmayalım, Türk çalıştıralım. Gerekirse eğitim verelim ama onları çalıştıralım. Yeri yurdu belli olsun bu insanların. Ben sokak çocukları için, yaşlılar için çalıştım. Benim çocuklarımın babasını böyle ucuz, iki kuruşluk adam öldürdü. 2-3 milyar için... Bunun olmaması lazım, ibret olsun diye söylüyorum.''

Cinayeti işledikleri gerekçesiyle arandıkları belirtilen Türkmenistan uyruklu hizmetçilerinin 5 aydır yanlarında çalıştığını anlatan Aydın, bu kişilere bir dostlarının yanında çalıştığı için güvendiklerini söyledi.

''Kendileri çocuk ruhlu 20 yaşlarındaydı. Hatta acıdım, yanımda olsunlar dedim, ama canavar çıktılar'' diyen Sevda Aydın, ''Yanınızda çalışan insanları iyice araştırın. Yabancıları almayın yanınıza, ben ayrımcılık yapmıyorum ama durum bu” dedi.

İşadamı Aydın, Fatih Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Topkapı Mezarlığı'nda toprağa verildi. Aytim Tekstil ve Yoncatim Tekstil'in kurucusu, Bayburt Yoncali (Orsor) köyünden olan Hasan Hüseyin Aydın'ın eşi Sevda Aydın'a, çocukları Bünyamin, Eda, Esra ve Ediz Aydın'a, Aydın ailesine ve dostlarına başsağlığı diliyor, merhuma Allahtan rahmet diliyoruz.

 

Aydın Ailesi cenazenin başından bir an olsun ayrılmadı

 

 

Aydın, Fatih Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Topkapı Mezarlığı'nda toprağa verildi

 

 

 

 

 

 

 

Sevda Aydın, gazetecilere bazı açıklamalarda bulunduHasan Aydın 4 çocuk babasıydı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fatih Cami avlusunda kılınan cenaze namazına aralarında Bayburtlularında bulunduğu kalabalık bir grup katıldı

 

 

 

 

 

 

 

Hasan Aydın, İşadamı Kemal Coşkun ve Milletvekili Ülkü Güney

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
merttekstil 10 yıl önce

aydın aileSiyle yeni tanıştık onların acısı bizim acımız alahın rahmeti hasan hüseyin aydının olsun mekanı cennet olur inşallah