Saadet Partisi’nden esnafa çıkarma

Saadet Partisi Bayburt Belediye Başkan adayı Fatih Burak seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Saadet Partisi’nden esnafa çıkarma
Bayburt Postası - Saadet Partisi Bayburt Belediye Başkan adayı Fatih Burak seçim çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde belediye meclis üyelerinin resmen açıklanmasının ardından çalışmalara hız veren Saadet Partisi, parti yöneticileri ve belediye meclis üyelerinin tamamının katıldığı kalabalık bir grupla Bayburt esnafına ziyaretler gerçekleştirdi.

Seçim çalışmalarıyla ilgili Bayburt Postası’na açıklamada bulunan Fatih Burak, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak seçimlerde Bayburt Belediyesi’nin yeniden Milli Görüş belediyeciliği anlayışına kavuşacağını söyledi.

Burak, kendisininde esnaf olması dolayısıyla Bayburt esnafından önemli destek gördüğünü ifade ederek, “Belediye Meclisi üyesi adayı arkadaşlarımızla esnafımızı ziyaret ediyoruz. Halkımızın partimize olan teveccühüne teşekkür ediyoruz. İnşallah seçimlerden yüzümüzün akıyla çıkıp Bayburt’umuza hak ettiği hizmetleri getireceğiz” dedi.



Anahtar Kelimeler:
Saadet PartisiFatih Burak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
M.Tüfekçi 10 yıl önce

Tertemiz pırlanta gibi bir ekip. Duygulara tercüman bir ekip. ALLAH yolunuzu ve bahtınızı açık etsin.

Avatar
Bayburtlu genç 10 yıl önce

Aday içinde siz temizinin olmadığı söylüyorlar.Allah (c.c) sizlerden razı olsun ne akplisi ne mhplisi nede chplisi siz için bu kötü,hırsız,dolandırıcı diye duymadık aynı zamanda iki dönem il encümenliğide yapmışsınız tercübenizde var sayın fatih burak oylarımızı sizlere vericez iş yapmasanızda hırsızlık yapmazsınız.

Avatar
Muharrem 10 yıl önce

Allah yolunuzu açık etsin Fatih bey. İnşallah Bayburt'u bunlardan kurtarırsınız.