AK Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Polattimur

AK Parti Bayburt Belediye Başkanı adayı Abdurrahman Polattimur oldu.

AK Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Polattimur

Bayburt Postası - 2019 yılında AK Parti'den Arpalı Belediye Başkanı olarak seçilen Abdurrahman Polattimur, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti'den Bayburt Belediye Başkan aday adayı olmuştu. 2023 yılı kasım ayında başlayan aday belirleme süreci bugün son buldu. AK Parti'nin Bayburt Belediye Başkan adayı Abdurrahman Polattimur oldu. 

Abdurrahman Polattimur, 07.01.2024 Pazar günü saat 14.00'te gerçekleşecek olan aday tanıtım toplantısına katılmak için İstanbul'a gitti. Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek olan aday tanıtım toplantısına katılacak olan Polattimur, daha sonra Bayburt'a gelerek seçim çalışmalarına başlayacak.   

Abdurrahman Polattimur kimdir? 

1966 yılında Arpalı beldesinde doğan Abdurrahman Polattimur, mali müşavirlik yapmaktadır. 

25. 26. Dönem AK Parti Milletvekili aday adayı olan Polattimur, 2005-2013 yılları arasında Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanlığı görevini yürüttü. Evli ve 4 çocuk babası.

Anahtar Kelimeler:
Abdurrahman Polattimur
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Reis 4 ay önce

Hükmü hocaya hayırlı olsun,

Avatar
Murat Çelik 4 ay önce

Arpalı beldesinde kısıtlı bütçe ile yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Bayburt'un 100 yıllık belediyecilik tarihindeki en doğru aday olduğu kesin.

Avatar
Bayram Ağdağ 4 ay önce

AK Parti Bayburt Belediye Başkan Adaylığı Abdurrahman Polattimur ‘a hayırlı olsun. Kazanan Bayburt olsun.

Avatar
BAYBURTSEVDALISI 4 ay önce

Hayirliolsun

Avatar
Halk 4 ay önce

Koyu eski mhp li olarak seni destekleyecem

Avatar
Adem 4 ay önce

hayırlı olsun

Avatar
dost 4 ay önce

her daim seninleyiz

Avatar
Servet aytemur 4 ay önce

Bayburt ta MHP ye verilsin. MHP cumhur ittifakı ortağı.. AKP elini taşın altına koymalıdır.akp Aday adayları çok hırslı belli..degerli hacı ali Polat bitir bu işi ver Bayburt u MHP ye..