Bakır ve Şentürk mazbatalarını aldı

Aydıntepe ve Gökçedere'nin MHP'li belediye başkanları Şentürk ve Bakır mazbatalarını aldı.

Bakır ve Şentürk mazbatalarını aldı
Bayburt Postası - Aydıntepe Belediye Başkanlığı görevine yeniden seçilen Haşim Şentürk ve Göçedere Beldesi’ne Belediye Başkanı olarak seçilen Yavuz Bakır mazbatasını aldı.

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, MKYK Üyesi İdris Aydın, MHP İl Başkanı Bekir Kasap,  partililer ve meclis üyeleriyle birlikte Bayburt Adliyesine gelen Şentürk ve Bakır, Merkez İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatalarını aldı. 

Adliye önünde hatıra fotoğrafı çekilerek tebrikleri kabul eden Şentürk ve Bakır burada açıklamalarda bulundu.

Aydıntepe’ye yeniden hizmet etme fırsatı bulduğunu ifade eden Şentürk, “Allah yardımcımız olsun. İnşallah görevimizi ikinci kez layıkıyla yerine getireceğiz. Tabii yükümüz iki kat daha arttı. Geçtiğimiz dönem olduğu gibi tüm halkımıza eşit bir şekilde hizmetlerimizi sunacağız” ifadelerini kullandı.  

Gökçedere’de belediyeyi ilk kez MHP’li bir başkanın yöneteceğini ifade eden Bakı ise, “Vatandaşlarımıza layık olmaya çalışacağız. Rabbim utandırmasın” dedi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
necdet Adıgüzel 5 yıl önce

Allah yardımcınız olsun,tebrik ediyor ve üstün başarılar diliyorum.

Avatar
HART 500 5 yıl önce

BAYBURT, AYDINTEPE ,GÖKÇEDERE EHİLLERİNE EMANET ELHAMDÜLİLLAH.