AK Parti Bayburt adayı belli oldu, yarın açıklanıyor

AK Parti'de 2024 yerel seçimleri için belediye başkan adayları belirlenme süreci hız kazandı.

AK Parti Bayburt adayı belli oldu, yarın açıklanıyor

Bayburt Postası - AK Parti Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Bayburt Belediye Başkan adayının 07 Ocak 2024 Pazar günü Haliç Kongre Merkezi'nde açıklanacağı bilgisini verdi. 

Yavuz'un paylaştığı bilgiye göre, Pazar günü İstanbul'da 12 büyükşehir ve 16 il adayı açıklanacak. Bu adaylar arasında Bayburt, Edirne, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Yalova, Kocaeli, İstanbul, Aydın, Muğla, Denizli, Isparta, Eskişehir, Düzce, Kastamonu, Çankırı, Sinop, Samsun, Tokat, Ordu, Giresun, Rize, Artvin, Erzurum, Bingöl, Elazığ ve Mardin yer alıyor.

İlçe adayları ise planlamaya göre Ocak sonuna kadar açıklanacak. Yavuz, aday tanıtımının büyükşehir ve illerle sınırlı kalmayacağını, ilçelerin de zamanında açıklanacağını belirtti. AK Parti'nin aday açıklama takvimine göre, ilçelerin açıklanması Ocak sonunda gerçekleşecek.

Öte yandan Bayburt Belediye Başkan adayının bugün içerisinde aranarak, 07 Ocak 2024 Pazar günü Haliç Kongre Merkezi'ndeki aday tanıtım toplantısına çağrılacağı öğrenildi.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.