Battal’dan “Gizemli Yılanlara” özel ilgi

Her yıl Mayıs ayında ortaya çıkan  ve 1 ay içerisinde kaybolan Kırkpınar Yılanlarının bu yıl özel ziyaretçileri vardı. Sergi açılışı için Kırkpınar’da bulunan Milletvekili Fetani Battal, Vali Kerem Al ve Belediye Başkanı H.Ali Polat yılanların çıktığı bölgeye gelerek bir süre burada köy sakinleri ile sohbet etti. Gizemli yılanlara en özel ilgiyi ise Bayburt Milletvekili Fetani Battal gösterdi. Vali Kerem Al ve Belediye Başkanı H.Ali Polat’ın sadece uzaktan gözlemlediği yılanlara yaklaşan ve onlara dokunan Milletvekili Battal, bir hayli heyecanlıydı. Köy muhtarı ve vatandaşlardan gizemli yılanlar hakkında bilgi alan Battal, köylü bir bayanın elinde bulunan yılanları uzun süre eline almaya çalıştı.

Battal’dan “Gizemli Yılanlara” özel ilgi

Milletvekili Battal gizemli yılanlarla yakından ilgilenmek istedi...Her yıl Mayıs ayında ortaya çıkan  ve 1 ay içerisinde kaybolan Kırkpınar Yılanlarının bu yıl özel ziyaretçileri vardı. Sergi açılışı için Kırkpınar’da bulunan Milletvekili Fetani Battal, Vali Kerem Al ve Belediye Başkanı H.Ali Polat yılanların çıktığı bölgeye gelerek bir süre burada köy sakinleri ile sohbet etti. Gizemli yılanlara en özel ilgiyi ise Bayburt Milletvekili Fetani Battal gösterdi. Vali Kerem Al ve Belediye Başkanı H.Ali Polat’ın sadece uzaktan gözlemlediği yılanlara yaklaşan ve onlara dokunan Milletvekili Battal, bir hayli heyecanlıydı. Köy muhtarı ve vatandaşlardan gizemli yılanlar hakkında bilgi alan Battal, köylü bir bayanın elinde bulunan yılanları uzun süre eline almaya çalıştı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.