Halkbank Bayburt Şubesi’ne “Mavi Yıldız“

Halkbank Bayburt Şubesi hizmet kalitesindeki başarısı nedeniyle genel müdürlük tarafından “Mavi Yıldız” ödülüne layık görüldü.

Halkbank Bayburt Şubesi’ne “Mavi Yıldız“
Bayburt Postası - Halkbank Bayburt Şubesi hizmet kalitesindeki başarısı nedeniyle genel müdürlük tarafından “Mavi Yıldız” ödülüne layık görüldü. 880 şube içerisinde ödüle layık görülen 135 şube arasında yer alan Halkbank Bayburt Şubesi ödülünü Genel Müdür Ali Fuat Taşkesenlioğlu’nun elinden aldı.

Halkbank Bayburt Şubesi’nde gerçekleşen ödül törenine Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer, Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu, Genel Müdür Yardımcıları Selahattin Süleymanoğlu, Ufuk Hacer Denizci Yüce ve Şahap Kavcıoğlu, Bayburt Üniversitesi Rektörü Selçuk Coşkun, STK Tmesilcileri ve davetliler katıldı.

Kavcıoğlu: “Bu yıl Bayburt’un gurur yılı”

Törende bir konuşma yapan Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Şahap Kavcıoğlu, Baksı Müzesi’nin Avrupa Müze Ödülü’ne layık görüldüğünü hatırlatarak, “Avrupa Müze Ödülü’nü alan Baksı Müze’miz var. Dolayısıyla bu yıl Bayburt’un gurur yılı. Bunu Halkbank olarak hizmet ödülüyle de taçlandırdık. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Genel Müdür Ali Fuat Taşkesenlioğlu’nun Bayburt’a gelmesinden dolayı mutlu olduğunu da belirten, “Bayburt benim için çok farklı. Değer verdiğim ve onur duyduğum bir şehir. Böyle ödüllere layık görülmesi tabi bu düşüncelerimizin,  ideallerimizin ödüllendirildiği anlamına geldiği içinde Bayburt adına benim için övünç duyulan bir şey. İnşallah bu ödülle birlikte Bayburt'a daha iyi hizmet edeceğiz” diye konuştu.

Taşkesenlioğlu: “Temel düsturumuz hız ve kalite”

Törende bir konuşma yapan Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu, “Bankamız 77 yaşına girdi. 77 yıldır esnafımızı, kobimizi, sanayicimizi, işadamımızı bankacılık hizmetleriyle tanıştıran, krediyle buluşturan banka. Burada temel düsturumuz hız ve kalite. İnşallah bu hizmetlerimizi hızlı ve kaliteli bir şekilde yapıyor olacağız. Arkadaşlarımıza bu ödüle verirken sorumlulukta yüklüyoruz. Hizmet kalitelerini daha da artırmaları gerekiyor. 

Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer ise, Genel Müdür Taşkesenlioğlu’nu Bayburt’ta görmekten mutlu olduğunu belirterek, ödüle layık görülen Halkbank Bayburt Şubesi’nin başarısını kutladı.

Tören Genel Müdür Taşkesenlioğlu’nun ‘Mavi Yıldız’  belgesini Halkbank Bayburt Şubesi Müdürü Ender Çubukçu'ya takdim etmesi ve Halkbank çalışanlarına ödüller verilmesi ile son buldu. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 10 yıl önce

Tamda beş yıldızlık şube çalışanların yüzü asık elektrik telefon faturalarını yatıramazsın ayrımcılık kayrımcılık politika ihtiras neyin hizmeti anlayamadık. Evlere şenlik. Sayın Taşkesenlioğlu esnafı bir dolaşsaydınız ve konuşsaydınız keşke. Kim neye hizmet ediyor anlardınız.

Avatar
Lütfi Kaymak 10 yıl önce

Ödül almak için Bayburt'a ne gibi bir katkıları olmuş anlamadım