Bayburt'ta 500 kişiye istihdam sağlayacak Sünger Fabrikası kurulacak

Bayburt Valiliği tarafından Dubai merkezli MNK Mobilyaları İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne Organize Sanayi Bölgesi'nde 53.500 m2 arsa tahsis edildi. MNK Mobilyaları Şirketi OSB'deki arazi üzerine 36.000 m2 kapalı alana sahip Sünger Fabrikası'nda 500 kişi istihdam edilecek.

Bayburt'ta 500 kişiye istihdam sağlayacak Sünger Fabrikası kurulacak

Bayburt Postası - Bayburt Valiliği'nde gerçekleştirilen imza töreninde Vali Cüneyt Epcim ile Pakistan asıllı Dubaili İş insanı Muhammed Nazır Khan arasında protokol imzalandı. Vali Cüneyt Epcim, yatırımın 10 Milyon Dolar bedelle Bayburt’a kazandırılacağını belirtti.

Yatırımın Bayburtluların istihdamına pozitif katkı yapacağı bir üretim merkezine dönüşebileceğini kaydeden Vali Epcim, iş İnsanı Nazır Khan'a ve yatırımın Bayburt’a getirilmesi hususunda için gayret sarf eden Bayburt Vakfı Başkanı İsrafil Kahraman'a teşekkür ederek, Bayburt'a hayırlı olmasını diledi. 
 
İmza törenine Bayburt Milletvekili Fetani Battal ve Bayburt Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Murat Türkoğlu katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Galip keylan 13 ay önce

Seçim vaadimi tosuncuk

Avatar
Bayburtlu 13 ay önce

Bu tür imzalar nedense seçime ramak kala imzalanan seçmenin gözünü boyamaya yönelik hamleler gibi geliyor bana. Hatta 31 Mart seçimleri öncesi de buna benzer bir antlaşmanın imzaları atılmıştı ama ne fabrika var nede fabrikada istihdam edilen insan var. Lütfen seçmen iradesine ipotek koymak için bu tür davranışlardan vazgeçelim. Bırakalım halk kime vekalet vermek istiyorsa ona versin

Avatar
Memet 13 ay önce

Hayirdir seçim vaadimi

Avatar
Safak Güngör 13 ay önce

Giderken bakacağız.

Avatar
Gurbet 13 ay önce

Bayburt'un işsizlik problemi çözülür inşAllah 500 kişi çalışması demek Bayburtta işsiz kalmaması demek hayırlısı olur inşAllah tez zamanda faaliyete geçer insAllah

Avatar
Ozan 13 ay önce

İnşAllah başarılı olunur. 500 kişi istihdam edilmesi aileleriyle 3000 kişi eder. Hatta 2. Vekillik de bu iş insanının yapacağı gayretle sağlanır. Fabrika açıldığında Ülke geneline duyurulması Bayburt un dahada büyümesi demektir.