‘Ehram ceket’ sergiyi gölgede bıraktı

Prof. Hüsamettin Koçan, bu defa giyim tarzıyla dikkat çekti. Prof. Koçan’ın 40 yıllık sanat geçmişinden örneklerin ilk kez bir arada gözler önüne serildiği '41 Adım' başlıklı serginin sürprizi ehram ceket oldu.

‘Ehram ceket’ sergiyi gölgede bıraktı

Bayburt Postası - Prof. Hüsamettin Koçan, bu defa giyim tarzıyla dikkat çekti. Prof. Koçan’ın 40 yıllık sanat geçmişinden örneklerin ilk kez bir arada gözler önüne serildiği '41 Adım' başlıklı serginin sürprizi ehram ceket oldu.

Geçtiğimiz günlerde İş Sanat Kibele Galerisi’nde açılan sergide eserleriyle olduğu kadar giyim tarzıyla da sanatseverlerin dikkatini üzerinde toplayan Prof. Koçan’ın ehram kumaşından tasarlanmış ceketi serginin önüne geçti.

Prof. Koçan için özel olarak hazırlanan ve ünlü modacı Özlem Süer tarafından tasarlanan ceketin kumaşı, sergiye katılan sanat camiasından ünlü isimlerin de meraklı bakışlarına sahne oldu. İlk bakışta dikkat çeken kumaşıyla sıra dışı bir görüntü veren Prof. Koçan’ın giyim tarzı, “Gerçekten de çok özel ve güzel bir tasarım olmuş” şeklindeki övgülerle beğeni toplarken, ceketin kumaşı ile ilgili davetlilerin zaman zaman meraklı sorularına da tanık olan Prof. Koçan ise, “Ceket serginin önüne geçti, çıkarsam mı yoksa?” diye espri yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.